2. Mosebok 20 Vers 21 | x-fails.com

23 Så tilsverg meg nå her ved Gud at du ikke vil fare med svik mot meg og min sønn eller min ætt! Likesom jeg har vist godhet mot deg, så skal du gjøre det samme mot meg og mot det landet hvor du har bodd som fremmed. 24 Og Abraham sa: Ja, jeg sverger. 25 Men Abraham gikk i rette med Abimelek for en brønn som Abimeleks tjenere hadde tatt med vold. 21 Og Gud skapte de store sjødyrene og alle de levende sjeler som rører seg, som vrimler i vannet, hvert etter sitt slag, og hver vinget fugl etter sitt slag. Og Gud så at det var godt. 22 Og Gud velsignet dem og sa: Vær fruktbare og bli mange og fyll vannet i havet, og fuglene bli mange på jorden! 23 Og det ble aften, og det ble morgen, femte dagen.

121 Mos 9,6 Den som slår et menneske i hjel, skal dø. 134 Mos 35,6.9; 5 Mos 4,41ff; 19,1ff; Jos 20,2ff Hvis han ikke hadde planlagt det, men det var Gud som lot ham falle for hans hånd, da skal jeg fastsette et sted han kan flykte til. 141 Kong 2,29f Men når noen med overlegg og list dreper sin neste, da skal du ta ham, om det så er fra mitt alter. De ti bud Gud talte alle disse ord: Jeg er Herren din Gud, som førte deg ut av Egypt, ut av trellehuset. Mos 5,6ff; Sal 81,10f Du skal ikke ha andre guder enn meg. Du skal ikke lage deg noe. Dagens bibelord 09.02.2020. 4 Mye folk strømmet nå til fra byene omkring.Da en stor mengde hadde samlet seg om ham, fortalte han en lignelse:. Les hele dagens bibelord i nettbibelen.

Uppslagsdelen behandlar ord och ämnen som antingen återkommer ofta eller kräver en utförligare förklaring. Den har inga uppslagsord som anses självklara eller som man lätt får kunskap om på andra håll; där står om Bashan och Beer Sheva men inte om Betlehem. 2 Mosebok 2020 Men Moses sa til folket: Frykt ikke! Gud er kommet for å prøve eder, og forat frykt for ham skal være over eder, så I ikke synder. 21 Så blev folket stående langt borte, og Moses gikk nær til mørket hvor Gud var.

2 Mosebok 2120 Når nogen slår sin træl eller trælkvinne med en stokk så de dør under hans hånd, da skal han straffes for det. 21 Men dersom de blir i live. 2 Mosebok 203 Du skal ikke ha andre guder foruten mig. 4 Du skal ikke gjøre dig noget utskåret billede eller nogen avbildning av det som er oppe i himmelen, eller av det som er nede på jorden, eller av det som er i vannet nedenfor jorden. 2 Mosebok 3220 Og han tok kalven som de hadde gjort, og kastet den på ilden og knuste den til den blev til støv, og støvet strødde han ovenpå vannet og gav Israels barn det å drikke. 21 Så sa Moses til Aron: Hvad har dette folk gjort dig, siden du har ført så stor en synd over det? 22 Aron svarte: La ikke din vrede optendes, herre! 2 Mosebok 2820 og i den fjerde rad en krysolitt og en onyks og en jaspis. De skal være innfattet i flettverk av gull. 21 Stenene skal være tolv i tallet, efter navnene på Israels sønner, en for hvert navn; på hver sten skal navnet på en av de tolv stammer være innskåret likesom på et signet. 2 Mosebok 21:3 Dersom han kommer enslig, da skal han gå enslig bort; dersom han er gift mann, da skal hans hustru gå bort med ham. 2 Mosebok 21:7 Når nogen selger sin datter til trælkvinne, da skal hun ikke gis fri som trælene. 3 Mosebok 25:39 Når din bror blir fattig og selger sig til dig, da skal du ikke la ham tjene hos dig som en.

2 Mosebok 19:7 Da Moses kom tilbake, kalte han folkets eldste til sig og bar frem for dem alle disse ord som Herren hadde pålagt ham. 2 Mosebok 24:3,4 Så kom Moses og forkynte folket alle Herrens ord og alle lovene; og hele folket svarte med én røst: Alle de ord Herren har talt, vil vi holde oss efter.5 Mosebok. 2 Mosebok 2620 Likeså skal du til tabernaklets andre side, den som vender mot nord, gjøre tyve planker, 21 og til dem firti fotstykker av sølv, to fotstykker under hver planke. 22 Til baksiden av tabernaklet, mot vest, skal du gjøre seks planker..

Husk sabbatsdagen og hold den hellig. I seks dage må du arbejde og gøre alt, hvad du skal; men den syvende dag er sabbat for Herren din Gud. Da må du ikke gøre noget som helst arbejde, hverken du selv eller din søn eller datter, din træl eller trælkvinde eller dine husdyr, og heller ikke den fremmede i. Og Herren talte til Moses og sa: I den første måned, på den første dag i måneden, skal du reise tabernaklet, sammenkomstens telt. Der skal du sette vidnesbyrdets ark og dekke for arken med forhenget. 2 mosebok. Dette er navnene på Israels sønner som kom til Egypten; med Jakob kom de, hver med sitt hus: Ruben, Simeon, Levi og Juda, Issakar, Sebulon og Benjamin, 2 mosebok. Kapittel 20. 1 Da talte Gud alle disse ord og sa: 2 Jeg er Herren din Gud, som førte dig ut av Egyptens land, av trælehuset. 3 Du skal ikke ha andre guder foruten mig. 4 Du skal ikke gjøre dig noget utskåret billede eller nogen avbildning av det som er oppe i himmelen, eller av det som er nede på jorden, eller av det som er i vannet nedenfor jorden. 5 Du skal ikke tilbede dem og ikke. Kapittel 21. 1 Dette er de lover som du skal legge frem for dem: 2 Når du kjøper en hebraisk træl, skal han tjene i seks år; men i det syvende skal han gis fri uten vederlag. 3 Dersom han kommer enslig, da skal han gå enslig bort; dersom han er gift mann, da skal hans hustru gå bort med ham. 4 Dersom hans herre gir ham en hustru, og hun føder ham sønner eller døtre, da skal hustruen.

Budene. Den vanligste referansen for de ti bud er 2.Mosebok kapittel 20. Den norske kirke benytter en nummerinndeling formulert av Augustin, felles med Den romersk-katolske kirke og de fleste andre protestantiske kirkesamfunn:. Du skal ikke ha andre guder enn meg. Du skal ikke misbruke Guds navn. Du skal holde hviledagen hellig. Så drog hele Israels barns menighet fra ørkenen Sin i dagsreiser efter Herrens befaling; de slo leir i Refidim, og folket hadde ikke vann å drikke. Da kivedes folket med Moses og sa: Gi oss vann, så vi får drikke! Moses svarte dem: Hvorfor kives I med mig? Hvorfor frister I Herren? Men folket tørstet efter vann og knurret mot Moses og sa: Hvorfor har du ført oss op fra Egypten for å la. 30:2 Og Moses talte til høvdingene for Israels barns stammer og sa: Således har Herren befalt: 30:3 Når en mann gjør Herren et løfte eller sverger en ed hvormed han forplikter sig til avhold i en eller annen ting, så skal han ikke bryte sitt ord; alt hvad han har sagt, skal han gjøre. 30:4 Og når en ung kvinne som ennu er hjemme hos sin far, gjør Herren et løfte eller. Mosebok gir en litt annerledes beskrivelse av Moses’ og israelsfolkets tid i ødemarken. Her kan du lese de ti bud 2 Mos 20,1-17 og den aronittiske velsignelse. Profetene hebr. Nevi’im Jesaja er den mest kjente og brukte profeten i kristen tradisjon. Her fra.

2 Mosebok 2620 Likaledes skall du på tabernaklets andra sida, den norra sidan, sätta tjugu bräder, 21 med deras fyrtio fotstycken av silver, två fotstycken under vart bräde. 22 Men på baksidan av tabernaklet, västerut, skall du sätta sex bräder.. 2 Si nu så folket hører det at hver mann skal be sin granne og hver kvinne sin grannekvinne om smykker av sølv og gull. 3 Og Herren gav folket yndest hos egypterne; og så var også Moses en meget stor mann i Egypten, både for Faraos tjenere og for folket. 4 Og Moses sa: Så sier Herren: Ved midnatts tid vil jeg gå midt gjennem Egypten.

1 Mosebok 1 Svenska 1917 1 I. 20 Och Gud sade: »Frambringe vattnet ett vimmel av levande varelser; flyge ock fåglar över jorden under himmelens fäste.» 21 Och Gud skapade de stora havsdjuren och hela det stim av levande varelser, som vattnet vimlar av, efter deras arter. 13.08.2019 · Johannesevangeliet har en naturlig avslutning i «etterordet» i kapittel 20, vers 30-31. Kapittel 21 ser ut til å være et tillegg. I et nytt «etterord» utpekes her denne såkalte «yndlingsdisippelen» som evangeliets forfatter, samtidig som et «vi» bekrefter hans vitneutsagn 21,24.

Fordelene Med Vektløfting For Kvinner
Miljøpåvirkning Av Meieri
Gdpr G Suite
Samsung A9 Vs Oneplus 6t Gjennomgang
Har Blitt Påvirket
1995 Ford E350
Chekka Chivantha Vaanam Movie Video Songs Download
Utfør Python Script
Mitsubishi Outlander Carsales
Ugg Fuzzy Teppe
Hvem Som Vinner Fotball I Kveld
Gul Safirring Online
Exmark Lazer Z Hp 48 Til Salgs
Inglot Cream Concealer
D3-vitaminkrem For Psoriasis
Er 12 Am Midnatt
Subaru Impreza Sti Til Salgs I Nærheten Av Meg
Ferier I August
Grunnleggende Fritak 2019
Natalie Portman Movies
Burberry Brown Parfyme
Iit Jee Hovedresultat 2019 April
Proxima Midnight Hot Toys
Loake Kempton Støvler
Xavier Velværesenter
Forespørsel Fra Bedriftsmarkedet
Kagura Battle Spell
Orange Og Svart Fanny Pack
Banksy Shredded Value
Stroppeløs Polka Dot Kjole
Noe I Veien Stephanie Mills
Gjensidig Kjærlighetsdefinisjon
Store Banker I Nærheten Av Meg
Mufti Menk Istikhara
Camelback Beach Resort Poconos
2015 Audi A7 Tdi
Flettete Stiler Til Siden
Tradisjonell Italiensk Pesto
Village Side Pictures
Calvin Klein Evolution Micro Jockstrap
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20