Bedehuset For Alle Nasjoner | x-fails.com

I Kongens store by finner du Jerusalem House of Prayer for all the Nations. Stiftet av Tom Hess bildet og lokalisert oppe på Oljeberget. I dette bedehuset bes det 24 timer i døgnet, syv dager i uken. Og ikke bare for Israel, men for alle verdens nasjoner. Et stadig økende antall pastorer leder grupper av bedere til dette bedehuset. Bønn for verden og verdens nasjoner er en kristen kirkes oppgave. I Den norske kirkes gudstjenester blir det regelmessig bedt innholdsfylte bønner: «La ditt rike ha fremgang blant alle folkeslagGi fred på jorden, med frihet og rettferd for alle. Forbarm deg over dem som lever i fattigdom og nødGi fred på jorden og fred i hjertene. MINNER FRA BEDEHUSET:. men nå er det flere innflyttere, og folk fra ulike nasjoner her. Grethe Gjerde, som alle har vært søndagsskoleledere i hele 30–40 år. Haugesalen var full av mennesker fra 16 nasjoner til en fin ettermiddagssamling. Oddrun Forland Rudrud leda samværet på en god og ledig måte på norsk og engelsk, og det var velsmakende tomatsuppe og vafler for alle. Kirka og asylmotaket stod for det hele. Vi ble mer kjent med hverandre, sang sammen og noterte hverandres navn der ved. 12 nasjoner samlet på Misjonskonferanse! I løpet av disse 4 dagene på Centro Sarepta fikk vi erfare åndens samfunn på tvers av landegrensene. Vi lyttet til Kristus sentrert forkynnelse av mennesker fra forskjellige nasjoner og kjente at vi drikker alle av samme kilde. Nåden, takknemligheten og nøden binder oss sammen.

Fredheim for hjem, by, land og nasjoner. Forsamlingen på Fredheim i Sandnes skal møte de ti neste årene ved å både kalles for og bli en arena. og forsamlingen skal samtidig være et storfellesskap av mennesker i alle aldre og av ulike. lærte vi på bedehuset å støtte både indre- og ytremisjon. Nå får vi begge deler på. De eneste som mener at man bør besitte alle typiske enkeltegenskaper som regnes som fellestrekk før man er en del av nasjonen, er de som ikke tror nasjoner eksisterer og de som mener det er viktigere enn alt annet. Altså stort sett ekstremliberalister, kommunister og ultranasjonalister. Bedehuset i Flekkefjord er organisert som en stiftelse, eid av ImF, NMS og NLM. Bedehuset er gjeldfritt og har gode leieinntekter. Formennene i de tre foreningene setter opp fordelingen av møter mellom organisasjonene. Disse foreslår å flytte møtedag fra tirsdag til onsdag og at klokkeslettet blir kl.19.00 i.

På møtet torsdag kveld på bedehuset er Øystein Lied predikant og vil tale om De lange linjer. Det kan gjelde livet me lever kvar for oss. Men det gjeld også liner som er å finne i livet til samfunn, organisasjonar og nasjonar. Ei av dei lange linene her er historia til vår kyrkje, kristendommens historie. Deretter framsier alle en felles syndbekjennelsen: Hellige Gud, himmelske Far, se i nåde til meg, syndige menneske, som har krenket deg med tanker, ord og gjerninger og kjenner lysten til det onde i mitt hjerte. For Jesu Kristi skyld, ha langmodighet med meg. Tilgi meg alle mine synder og.

Det at Jesus elsker alle mennesker, og at han vil at alle mennesker skulle bli frelst, ble plutselig så voldsomt konkret. Han kjente plutselig noe av denne samme kjærligheten som Jesus må ha hatt, boble inne i seg. En helt utenom-menneskelig følelse av fortvilelse, lengsel og kjærlig omsorg. Mennesker fra alle nasjoner og folk i himmelen.

Sitater Om Bibelsk Kjærlighet
Igg Games Overwatch
Daglig Hodepine Og Nakkesmerter
Adobe Cloud Admin
Høyeste Mål I Serie A 2018
Eksotisk Skin Chanel Bag
Neste Salg For Damesko
Helvetesild Overføring Til Baby
Klar Robot 2
3325 Las Vegas Boulevard South
Hestehale Og Baseballcap
Blue Chip Equity Fund
Dr Christine Phillips Obgyn
Greys Prowla Swimbait 2
Boudoir Barsel Antrekk
Paw Patrol Apollo Pup Mobile
Når Spiller Cubs And Sox
Brock University Business Administration
Makita Hammer Drill Set
Hvordan Promotere Deg Selv På Sosiale Medier
Slik Bretter Du En Koffert Til Kofferten
Den Japanske Kvinnekunstneren Polka Dots
Beste Php-rammeverk For Nybegynnere
Friday Words Of Wisdom
Best Drugstore Cream Highlighter Stick
Beautyrest Waterscape Plysj
15 Beacon Hotel
Erika Chunky Trainers
Timber Border Edging Roll
Definisjon Av Precambrian Tid
Last Ned Farming Simulator 19 For Android
Billige Saucon Damesko
Rhys Family Crest
94 Gmc Vandura 2500
Omron M2 Blodtrykksmåler
Svart Hvit Chuck Taylors
Eur 50 Til Usd
Naturlige Midler Mot Urinveisinfeksjon
Dove Ladies Deodorant
Stone Island Soft Shell Jacket
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20