Betydning Av Streng På Engelsk | x-fails.com

streng på dansk. Vi har én oversettelse av streng i bokmål-dansk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Oversettelse for 'g-streng' i den norsk-engelske ordboken og mange andre engelske oversettelser - helt gratis. bab.la arrow_drop_down. bab.la - Online dictionaries, vocabulary, conjugation, grammar Toggle navigation. Bøying av verb Verb er ikke din fiende Usikker på hvordan et verb bøyes? g-streng oversettelse i ordboken norsk bokmål - engelsk på Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.

streng språk ordbok engelsk, strengteori, streng engelsk, streng kryssord, streng inflasjonsstyring, streng oppdragelse, streng på engelsk Oversettelser nek på engelsk strenge på engelsk. Vi har 14 oversettelser av strenge i nynorsk-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale. Norsk Nynorsk. Engelsk. strenge v. bound. strenge v. confine. strenge v. curtail. strenge v. cut back on. strenge v. cut down.

Betydninger av STR på engelsk Som nevnt ovenfor, STR brukes som et akronym i tekstmeldinger til å representere Streng. Denne siden handler om akronym av STR og dens betydning som Streng. Vær oppmerksom på at Streng er ikke den eneste betydningen av STR. betydning på engelsk. Vi har tolv oversettelser av betydning i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.

Eksempelsætninger "betydning" på engelsk. Disse sætninger kommer fra eksterne kilder og er måske ikke nøjagtige. bab.la kan ikke holdes ansvarlig for dette indhold. Læs mere her. Danish Af større betydning er det dog, at jeg er imod Kommissionens forslag som sådant. Streng betegner vanligvis en tråd som benyttes for å binde sammen eller henge opp noe med og som består av et materiale som tåler strekkbelastning uten å ryke eller tøyes. Ordet har også mer spesifikk betydning innen ulike akademiske disipliner: Se også. Streng informatikk Ståltråd. Bruken av navnet falt i mange land etter at ordet begynte å bli tolket i betydningen «homoseksuell» på siste halvdel av 1900-tallet. Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over populariteten til kvinnenavnet Gay og varianter av dette i noen av de landene hvor statistikk er tilgjengelig. Engelske synonymer 32993 ord i databasen. Bokmål. Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Det motsatte av et synonym er et antonym ord med motsatt betydning. Bruk av synonymer er med på å berike teksten og øker tekstens kvalitet. Å gjenta et bestemt ord mange ganger gjør teksten kjedelig.

Salsa Nær Meg I Dag
Maybach Coupe 6
Kkr Mulig 11 2019
Er Bloomberg Konservativ Eller Liberal
Highway Star Solo Tab
Dell G3 Bærbar PC
Hebraiske Babyguttenavn Med Mening
Harvard Barefoot Running
I The Night Garden Bath Toys Smyths
There Will Be Blood Full Movie 123filmer
Beste Utvendige Maling For Garasje
Ferrari Portofino Brukt
Sjekk Statusen For Ipad Icloud-aktiveringslås
Hawaiian Pork Rub
Red Black Air Max 270
Ramsay Mia Sheridan
Sony Alpha 7 Ii Full Ramme
Sokker Du Kan Ta Ansiktet På
Hormon Tilbakestiller Smoothies
Alternativ Klær Fair Trade
Ord Stavet Samme, Men Høres Annerledes Ut
Revlon Colorsilk 61 Dark Blonde
Vitenskapelig Kunnskapsbase
Dewalt Dw716 Home Depot
Styring Av Personlig Liv
Alt Pro Dekk Og Hjul
Galvanisert Blomsterbed
W204 Sat Nav Oppgradering
Jeffree Star Melt Cosmetics
Aliy Zirkle Musher
Svart Til Lett Blondt Hår
Kindle Prime Ebooks
Eksporter Til Pdf-koder
Glass Topp Bord Og Stoler
Android Tv Box Xiaomi
Beste Tørketrommel For Babyflasker
John Wick Fortnite Til Salgs
Leiligheter I Nærheten Av Hcc Central Campus
Pikachus Ferie Full Movie
Operasjon Flashpoint Dragon Rising
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20