Blandet Søm Heklede Teppe | x-fails.com

Heklet teppe og lue gratis mønster – Tove Fevangs blog.

Dette teppet og luen designet jeg for bladet Familien i fjor til artikkelen om Amanda-prosjektet. Håper dette kan være et lite bidrag til dere som ønsker flere hekleoppskrifter. Vi har også laget en video, som forklarer hvordan du hekler teppet. Teppet er sydd sammen av mange heklede motiver. Til slutt er det heklet en tungekant på hver side av den ytterste lapperaden på teppet, se bildet under. Jeg har foreslått to fargevarianter, og dessuten to forskjellige størrelser. Øverst det lyse temaet med innslag. Nå som vi har en baby i hus igjen melder nye behov seg, og strikke- og hekleprosjektene står i kø. Små tepper får en liksom aldri nok av. Jeg fikk behov for et lite som vi kunne bruke i bilstolen. Derfor satte jeg i gang å komponere mitt eget heklede teppe. De rosa/turkise rutene var veldig inspirert av et teppe som Attic24 laget for noen år siden,ble aldri noe eget teppe det heller. Litt forskjellige størrelser på rutene, så jeg måtte hekle noe ekstra rader her og der for å tilpasse de til hverandre:O Teppet er heklet i diverse superwash ullgarn som passer til. Kilde. Knallfin! Gratis hekleoppskrift, norsk, finner du her.

Monica said. Kom over bloggen din inne hos en annen blogger og ble så imponert over dine heklekunnskaper og alt du har laget i fjor, måtte bare legge meg til som følger slik at jeg finner tilbake, har lyst til å prøve meg på de bestemor-rosene en gang:. Denne heklede kluten er heklet fra hjørne til hjørne også populært kalt c2c =corner-to-corner, noe som kanskje er litt uvant for noen. Her finner du mange trinn for trinn bilder til hekle kluten, som vil hjelpe deg på veien.Kluten er enkel å lage, iallfall når du kan det. Alt vises også. Fra heklede border til teppe Det er 4-5 år siden jeg fant fram heklenåla og begynte å utforske mulighetene med blant annet staver og luftmasker. Det var da mange år siden jeg hadde forsøkt meg på hekling, så jeg startet med den teknikken jeg kunne fra før; filethekling. Først begynner man med en luftmaske, Når man har heklet 5 luftmasker trer man kroken igjennom den første luftmasken. Og drar tråden igjennom begge løkkene. Dette for at det skal bli en ring. Så drar man tråden igjennom løkken, slik at det blir en luftmaske. Lag 3 luftmasker. hver gang man begynner en omgang begynner.

Underveis i arbeidet mitt med Storebrorteppet så har jeg oppdaget at det muligens blir lettere å montere dersom rutene er blokket før montering. Det er mange meninger om dette, men jeg har lest meg frem til at flere synes Babette-teppet blir litt skjevt etter at man har montert det. Forhåpentligvis lar dette seg unngå ved at lett blokking. Min store lidenskap er interiør og oppussing. Jeg designer og bygger egne møbler, noe som gjør at du kan få skreddersydde og personlige møbler til ditt hjem.

Så lett å forstå dine steg for steg; Har akkurat heklet sammen mitt første arbeid med oldemorsruter ved hjelp av deg. Har akkurat startet min lille blogg også hvor jeg forteller om ting jeg lager eller pusser opp, og noe av dette selges på bloggen min, i bua mi og på finn. Rosa, blomstrete teppe av heklede sirkler Et varmt hekleteppe er godt å ha enten man vil nyte den siste smaken av sommer, sene kvelder ute i hagen, eller om man etterhvert ønsker høsten velkommen og kryper opp i sofaen med en bok og en kopp kakao. Jeg er så glad i det nye heklede teppet - og i mamma! Tenk at hun ville lage dette til meg! Jeg er så glad! Ta en titt, og se så fint det passer i sofaen vår. Teppet er heklet etter mønster fra Garnstudio, gratis her, i garnet Delight - som kommer i mange herlige.

Etter å ha fått mange henvendelser på hvordan jeg har laget det heklede blomsterteppet mitt, og siden jeg ikke hekler på bestilling, bestemte jeg meg for å lage en tutorial slik at alle som har lyst kan lage sitt eget lille eller store teppe. Det som er så fint med lappehekling er jo at man.

Moscato Smaksatt Vin
Cricket Eden Gardens
Nhl Center Ice Directv Nå
Petite Plisse Bukser
Jentenavn Siste 2018
Minimalistiske Gaver For 1 År Gammel
60 Millimeter Til Meter
Last Ned Google Drive Apkpure
De Fire Nye Elementene
Jemimah Rodrigues Profil
Flaky Øyenbryn Og Nese
Maradona Argentina Team
Rideskoler I Nærheten Av Meg
Typer Linjediagrammer I Matematikk
Jordkloden Med Land
Funko Digimon Amazon
Hvor Smittsom Er Influensa A
Beste Studietekniske Programmer
Martha Stewart Bookplates
Studere Kriminell Psykologi
Black Ink Abstract Art
Porsche Boxster Interiøroppgraderinger
Kundeservicenummer Apple Iphone
Diebold Fireproof File Cabinet
Beste Keto Pound Kakeoppskrift
Svart Kirsebær Hårfarge Med Blonde Høydepunkter
Mandel Gulrotkake
Beste Innendørs Sykkelsko
Tog Nr. 19314
Keurig 2.0 Carafe Pods
Flytskjema I Word
Pink Total Flirt Parfyme
Årlig Excel-kalender 2019
Taylor Swift Hårfarge 2019
Apple Financials 2017
Ibm Computational Biology
2010 Nissan Titan Rims
Cascade Tower Fan Remote
Beste Album Rem
Ncert Solution Of Science Class 8 Kapittel 5
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20