Føler Meg Svak Og Svimmel Hele Tiden | x-fails.com

SvimmelhetSliten og svimmel du også? - DinSide.

Hei 12år. Det er noe galt med meg! Hele tiden blir jeg svimmel og alt rundt blir bare svart. Men jeg besvimer ikke da gjorde faktisk det 1 gang. Og ofte husker jeg ikke noe fra da jeg var svimmel heller. at jeg ofte får vondt i hodet eller brystet etterpå, noen ganger også magen. Jeg er alltid sliten. Mye kan gjøre deg svimmel. Når det gjelder svimmelhet så er det et symptom som er veldig uspesifikt, det vil si at mange sykdommer kan ha dette symptomet. Det finnes flere varianter av svimmelhet, og i dag er det vanligere å undersøke grundig på de underliggende årsakene til at man blir svimmel enn bare for få. 17.11.2006 · Jeg kjenner en som brukte antidepressiva og han ble likegyldig til alt, forandret helt personlighet. Og måtte trappe forsiktig ned igjen. Slik vil jeg ikke ha det. Tusen takk for alle gode råd. Fortell gjerne mer,føler meg helt alene med dette her. Kommer nettopp fra barnehagen, helt skutt, svimmel, svett og ikke slik jeg pleier være. Jeg er sliten og trøtt hele tiden, kvalm, svimmel, har hodepine og er veldig slapp. Har vært sykemeldt i februar/mars, men nå er jeg tilbake i full jobb. Legen min har ikke funnet noe galt. Alle blodprøver har vært normale. Det jeg sliter mest med er trøttheten. Jeg sover ekstremt lenge, og våkner nesten aldri av meg.

SVAR: Hei annet 14, Takk for at du skriver inn til oss på. Du beskriver at du ofte føler deg i dårlig form, føler deg rar i hodet og svimmel. Du forteller om en hendelse der du kjente deg veldi. Hei I det siste har jeg følt meg rimelig svimmel og rar, og en smule slapp også. Har pågått i snart en uke nå. I begynnelsen var det bare små perioder av dagen, men nå er det så og si hele dagen. Er nesten som om jeg er litt småfull. Jeg vet at jeg ikke har drukket noe, men det føles likevel ut s. Jeg føler meg mye sliten om dagen. Jeg vil nesten ikke ut av sengen. Kan sove uendelig. Kan fint sove litt på ettermiddagen, for så å sove hele natten. Svimmel når jeg reiser meg opp. Jeg drikker vanlig mendgde kaffe, en kopp om dagen. Jeg røyker ikke. Jeg beveger meg ikke mer eller mindte enn fø.

For 2 dager siden hadde jeg så vondt at jeg følte meg kvalm, humørsvingninger og følte det svei i øynene. eller ved uklart syn hvor man hele tiden må anstrenge øyemusklene for å se klart. Spenningshodepine kjennetegnes ved at hodepinen er trykkende og føles som et stramt bånd rundt hele. Svak i armer og bein. armer.en dag kan vere helt fin.andre dagen gidder jeg ikke lage planer engang og sitter inne og skjelver litt mens jeg føler meg kald og nesten syk.svimmel og enorm uvirkelighetsfølelse.følelse av å svime av når jeg reiser meg og. Jeg sliter med dødsangst og tror det er noe galt med meg hele tiden. Hjerneslag er en av de store folkesykdommene og en viktig årsak til invaliditet og dødelighet i hele verden. Årlig rammes nesten 15.000 nordmenn. eller har du smerter i armen, kjeven eller nakken? Eller kaldsvetter du, føler deg slapp, kvalm, svimmel, kortpustet eller kaster opp? Dette er tegn på et. eller som svake personer.

Jeg er sliten og trøtt hele tiden, føler meg utmattet.

Men å hele tiden skulle være snill og grei mot andre,. - Men husk at hva som er nok søvn for meg og nok søvn for deg kan være et helt ulikt antall timer. som er ansvarlig for å gjøre at man føler seg bra og i godt humør. Rådgiver. Kvalm, svimmel og mørk avføring. jeg er kvalm, svimmel og har ondt i hode hele tiden! aner ikke hvorfor Har i det siste vært kvalm og hatt vondt i hodet og magen Har i det siste vært mye små svimmel,kvalm, tung i kroppen, tiltaksløs og hodepine, og følt meg sliten. jeg var slapp i noen uker før jeg fikk vondt i halsen.

Mlk Day Date 2019
Morrisons Reiser Penger Priser
Leger Med Kortest Botid
Gaveideer For Menn Under 10 Dollar
Ord Brukt For Fortid
Maroon High Waisted Bikini Bottoms
It Cosmetics Cc Cream Matte Medium Tan
Shayari For Mor På Engelsk
Corsa Eksosanlegg
Jane Ray Artist
Ch340 Driver Win 10
Golden Corral Julaften Timer
Kule Insta Captions 2018
Miles Sneaker Hermes
Mock Up Utkast 2019
Beste Utendørs Bevegelsessensor Hjem Depot
Kallenavn Til Din Lillebror
The Of Of Piglet Quotes
Patellofemoral Stabiliserende Tannregulering
Se Luke Cage Sesong 2 Avsnitt 12
Ordspråk Kap. 24
Overkjeve Smerter Begge Sider
Right Palm Tingling
Håndlagde Gaver Nettsted
Levis 577 Damejeans
Ferrero Rocher Cake Bestill Online
Google Translate Android
Blocked Drain In Garden
Avgjørende Mx500 500 Gb 3d Nand Sata 2,5 Tommer
Domino's Pizza Arbeidstider
St Dalfour Jam For Diabetes
Colourpop Butterfly Beach
Urban Decay Heat Petite Palette
Kundefordring Bankavstemming
Alle Disney-parker På En Dag
Orange Og Date Muffins
Suzuki Wagon R 2016
Holman Street Ferry Rutetabell
Silverfish Under Carpet
Blondo Larissa Støvler
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20