Fjällräven Dunjakke | x-fails.com

Fjellrevenshop - Norges største utvalg av Fjällräven.

er en frittstående butikk for alle som er interessert i tur og friluft. Vi tilbyr et meget bredt vareutvalg, høy produktkunnskap og god service. Expedition Lite er en lettere versjon av den klassiske Expedition dunjakken fra 1974, laget for å passe i et mildere vinterklima. Lett vattert med høy kvalitet, etisk produsert dun fordelt i gjennomsydde kanaler. Ytterstoffet er laget i slitesterkt polyamid med PFC-fri DWR. Skuldrene er forsterket med syntetisk vattering for å motstå fuktighet. Romslig hette, gul snørejustering og.

Gennemtænkt til mindste detalje. I en jakke fra Fjällräven ligger der adskillige års erfaring med, hvad der virker i naturen. Materialerne er nøje udvalgte, så de kan stå distancen under de forhold, der måtte byde sig. En Fjällräven jakke er hårdfør, og kan blive din bedste ven i mange år frem. En dunjakke holder dessuten ganske lenge, opptil tre år, men det kommer selvfølgelig an på hvor mye du bruker den og hvordan du behandler den. Hvis du kjøper en tykk dunjakke, så kan du regne med å holde deg varm til og med på de kaldeste dagene i året.

Vi bruker informasjonskapsler cookies for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke, forutsetter vi at du samtykker til dette. G-Sport og G-MAX har 170 butikker og tilbyr 100% fornøydgaranti, 100 dagers åpent kjøp og gratis retur og bytte. Kjøp på nett eller reserver og hent i din butikk.

Dunjakke til herre - tykke, tynne, lette dunjakker.

Skal du kjøpe dunjakke, bør du sjekke at dunspensten ligger over dette. De beste jakkene har 750 cuin EU/800 cuin US og oppover – jo høyere desto bedre, men desto høyere blir også prisen! Du kan få samme isolasjonseffekt med f.eks. 650 cuin som med 850 cuin, men da. Fjällräven begyndte i en mands kælder og spredte sig så til alle egne af verden. Men vores oprindelige mål har ikke ændret sig: at inspirere og gøre det muligt for flere at opleve naturen. Følg vores rejse fra rygsække og telte til bæredygtig udvikling og events.

Om de dårlige testresultatene for Norrønas del, sier PR-sjefen: – Det er naturlig nok ikke ønskelig å komme dårlig ut i en test, men vårt mål med Falketind PrimaLoft100-jakka var ikke å lage den varmeste jakka på markedet men å lage et produkt som har en bra. FJÄLLRÄVEN Expedition Lite dunjakke herre. 4.499,-S Se størrelser. Microlight Alpine tynn dunjakke dame. 2.999,-XS S M L XL Se størrelser.

  1. En god dunjakke er noe man fort blir veldig glad i. Tar du godt vare på den i tillegg, så har du dunjakken din i mange år.har et meget solid utvalg av dunjakker i ulike kategorier - tykke for kaldt vær, og tynne for helårsbruk. Se gjennom vårt solide utvalg av dunjakker til herre her.
  2. Jo højere fillpower en dunjakke har, detso bedre mulighed er der for, at jakken modstår kulde og vind. Målet fortæller os også, hvor let eller svært det er at presse en dunjakke sammen, hvilket kan være afgørende ved købet af en dunjakke, der skal benyttes til f.eks en vandretur i bjergene.

Se beste pris på Fjällräven Greenland Dunjakke Dame. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Dame, Parkas. Sammenlign pris på Fjällräven dunjakke. Vi hjelper deg å velge blant 8 varer. Se beste pris fra over 500 butikker. Vi har et rikt utvalg dunjakker til all slags bruk, enten du skal gå på café eller legge ut på en lengre ekspedisjon. Her finner du flere av markedets beste dunjakker fra kjente merkevarer som Arc'teryx, Fjällräven, Mountain Equipment, Rab og mange flere. Se dunjakke som er best i test 2020 og finn best pris. Se 40 tester av Haglöfs, Fjällräven, Arc'teryx, Bergans og The North Face mfl. Gjør årets beste kjøp her.

Lang og velisolerende dunjakke for virkelig kaldt vinterklima. En elsket Fjällräven-klassiker fra 1974, her med et oppdatert snitt for menn. Varm hette og generøse lommer med ekstra åpninger som lar deg putte hendene inn i fra sidene. FJÄLLRÄVEN JAKKER - Når vi skaper en friluftsjakke, bygger vi på mange års erfaring med hva som fungerer ute i naturen. Tidløs design og slitesterke, funksjonelle materialer og detaljer gjør at våre jakker står imot vær, vind og tøffe tak i mange år fremover. Expedition Down Jacket er en ikonisk dunjakke som fortsatt er like aktuell på grunn av et genialt design og høy materialkvalitet. Den er lang, varm og behagelig med overlappende dunkanaler, slik at du ikke får noen kuldebroer inn til kroppen. God romslig passform høy slitestyrke gjør det til en arbeidshest.

Fjällräven Dunjakke

Fjällräven Jakker & Vester - En Fjellreven jakke kan være perfekt for lette gåturer eller designet for guffent vær. Fra en luftig og pustende anorakk som Eco-Trail Jacket, til dunjakken Pak Down Jacket, som er enkel å pakke med seg til kalde turer på fjellet. Se beste pris på Fjällräven Expedition Down Lite Jacket Herre. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Herre, Dunjakke. Mer om Men's Singi Down Jacket fra Fjällräven Varm og slitesterk dunjakke i G-1000 med tradisjonell, lang passform. Stormhette med kant av syntetisk pels og mange praktiske lommer. Varm og slitesterk dunjakke til de virkelig kalde vinterdagene. Hos Fjällräven finder du et udvalg af herre vinterjakker fremstillet af holdbare og vandafvisende materialer, der holder dig varm og tør gennem vintern Denne. Varm og slidstærk dunjakke i G-1000 med et traditionelt, langt snit. Jakken har stormhæ. 4 799 kr. Se produkt. Fjällräven har stor erfaring med at arbejde i og med naturen. Det er blandt andet herfra, de får inspiration til materialevalget, når det gælder deres produkter. Du får derfor et udvalg af jakker i flot og tidløst design, som er produceret i slidstærke og funktionelle materialer.

Fjällräven jakker - Køb din nye Fjällräven jakke.

På kalde dager er det godt å pakke seg inn i en varm og tykk dunjakke. De ulike variantene til dame og herre kommer i forskjellige fasonger og lengder, og for å finne den perfekte jakken til deg kan du bruke filtervalgene for å sortere ut de du liker. Er du på utkikk etter en tynn og lett dunjakke kan du også sjekke utvalget i kategorien mellomlagsjakker. Det som kjennetegner produktene fra Fjällräven, er at de har blitt "generasjonsprodukter" fordi de har en fantastisk slitestyrke. Produktsortimentet er utvidet med telt, soveposer, jakker og bukser. Greenland Jacket, Expedition Down Jacket og Kånken-ryggsekken er klassikere. Fjällräven lager tidløse og funksjonelle produkter for bruk i naturen - basert på naturens nådeløse betingelser.

Fjällräven har syet en fast hætte på jakken med en blød fleeceforing og en aftagelig kunstig pels langs randen. Dermed kan du bedre holde sne og vind væk fra dit ansigt. Du justerer jakken ind til benene ved hjælp af snortrækket nederst i jakken og ved ærmerne finder du en velcrolukning.

Last Ned Vray Sketchup 2015
Eksempler På Bpd-manipulering
Forventet Selvangivelse 2018
Contoh Kasus Brand Awareness
Rubi 250 1200
Individuelle Sivile Friheter
W Hotel Toppleiligheter
Små Hvite Bugs I Håret
Fortnite X Endgame Trailer
Burgunder Vinterfrakk
Beste Måter Å Holde Seg I Form Og Sunn
I En Cricketkamp Fem Batsmen
Challenger 392 Shaker
Wow Frost Dk Pvp Build
Hvorfor Ble Jesus Født Katolsk
Verkende Armer Og Hender
Liten Klump På Testisk
Kjente Moderne Kunstnernavn
Tan Faux Skinn Aksentstol
Louis Vuitton Jordan Off White
Rabattteppe Til Deg
Whatsapp Trenger Begge Brukerne Det
Køyesenger For Jenter Walmart
Skumle Bøker Om Hekser
Barnesko 13
Dangal Full Film I 720p
Finn Internett I Mitt Område
17 X 7.5 Hjul
Nakke Smerter Og Hjerteinfarkt
I Dag På Hallmark Channel
E92 M3 Eksos
The North Face Q-jakke
Windows 7 Last Ned Iso Torent
Puter Med Flat Sengetøy
Grønn Te For Leverhelse
Makeup Revolution Setting Spray
Overlegen Smertelindring
Liste Faktorer Av 40
Mile 22 4k
Loreal Lush Cherry Hair Dye
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20