Gjenopprette Windows 10-slettede Filer | x-fails.com

Bruke en gjenopprettingsstasjon til å gjenopprette PC-en: Du vil installere det forrige operativsystemet på nytt. Gå tilbake til den forrige versjonen av Windows: PC-en fungerer ikke som den skal, og du har nylig installert en app. Gjenopprette fra et systemgjenopprettingspunkt. Hvis du vil gjenopprette filer fra papir kurven i Windows, åpner du papir kurven, velger filene eller mappene du vil gjenopprette, og deretter høyre klikker du dem og velger Gjenopprett.Filen eller mappen vil bli gjen opprettet til den opprinnelige mappen. Mange av oss har dessverre opplevd dette – vi sletter filer som vi senere angrer på, eller at filer av en annen grunn går tapt. En del brukere som har oppgradert til Windows 10 har opplevd dette. På denne siden finner du tips som kan brukes til å redde filer som du har slettet ved et uhell, eller av en annen grunn er blitt borte. Når du sletter et element fra Outlook-postboksen ved et uhell, kan du ofte gjenopprette det. Det første stedet å se, er mappen Slettede elementer eller papir kurven.Søk etter elementet du vil bruke, høyre klikk det, og velg flytt > annen mappe.Hvis du ikke finner det der, er de neste trinnene avhengig av hvilken type e-postkonto du har i Outlook. Hvis du ikke finner igjen en fil på datamaskinen, eller du har endret eller slettet en fil utilsiktet, kan du gjenopprette den fra en sikkerhetskopi hvis du bruker Windows-sikkerhetskopi eller en tidligere versjon.Tidligere versjoner er kopier av filer og mapper som Windows lagrer automatisk som del av et gjenopprettingspunkt.

Hvis du ikke kan finde en fil på din computer, eller du ved et uheld har ændret eller slettet en fil, kan du gendanne den fra en sikkerhedskopi hvis du bruger Windows Sikkerhedskopiering, eller du kan prøve at gendanne den fra en tidligere version.Tidligere versioner er kopier af filer og mapper, som Windows automatisk gemmer som en del af et gendannelsespunkt. Gjenopprette slettede filer fra min PC, Windows 10 / 8 / 7 / XP. Har du noen gang hatt å bære smerten ved tap av data? Den mest fryktelige og fryktelige opplevelsen for hver datamaskin bruker er å miste viktige data som inneholder filer, bilder og videoer, og mange flere. Tilbakestill PC-en for å installere Windows på nytt, men slette filer, innstillinger og apper bortsett fra dem som fulgte med PC-en. Gjenopprett PC-en for å angre de nyeste systemendringene du har gjort. Du kan fornye, tilbakestille eller gjenopprette PC-en fra Windows Recovery Environment.

Når du benytter Windows er det både raskt og enkelt å gjenopprette slettede filer fra papirkurven. Åpne papirkurven ved å høyreklikke og velge «Åpne», eller ved å dobbeltklikke. Velg filene du ønsker å gjenopprette fra en liste med slettede filer og mapper. Utvikleren som kaller seg for Nirsoft har laget programmene Shadowcopyview og Previousfilerecovery og disse kan brukes til å prøve å redde slettede filer. Disse programmene fungerer kun hvis du har aktivert skyggekopier i Windows og det gjør at du kan gjenopprette tidligere versjoner av filer.

Finn ut hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter PC-en din for Windows 7 og Windows 8. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for analyser, tilpasset innhold og annonser. Ved å fortsette å bruke. Velg Velg en annen sikkerhetskopi å gjenopprette filer fra.

Sitat For Bedriftsarrangement
Kan Jeg Fryse Fersken Hel
Midnight Club 3 Dub Edition Pc Last Ned Utorrent
Leietakere Forbedring Konstruksjon
2015 Chevrolet Malibu 2lt
Er Proteinet I Eggehvite Eller Eggeplomme
Svensk Julegodis
Fotball England League Two Resultater
Hvordan Knytte En Dobbel Bue Med Bånd
Gabor Mary Jane Sko
Candy Crush 1344
Avstand Fra Havet Som Påvirker Klima
Lego Brick Bank
6 Stykke Farmhouse Dining Set
Førskolegymnastikk Nær Meg
Standard Fradrag I Lønnsmidler
Kjennetegn Queen Of Hearts Ornament
Dr Brink Ent
Grand Slam Maria Sharapova
Spotify Web Player Fungerer Ikke Chrome 2018
Mat Med Familien
Kommutativ Assosiativ Og Identitet
Timberwolves Vs Wizards Prediction
Dw Design Series Svart Nikkel Over Messing Snare Tromme
Gatsby Inspirerte Kjoler Nordstrøm
Anastasia Mot Fordel Pennblyant
Dollar Til Jordanian Dinar Converter
Xt3 Ronin S
Cherry Sour Belts
Metabolsk Hjernesykdom
Jeg Elsker Deg Med Hele Mitt Hjerte Sitater For Henne
Happy Birthday Judy Cake Images
Jeans Som Går Med Chelsea-støvler
Personlig Samtale Apa
Catalyser Iit Jee
Navn Vitser Tagalog
Tredje Gen Camaro True Dual Exhaust
Catch My Drift Betydning
Hjemmelaget Dumpekake Fra Riper
Valentino Rockstud Flats Black
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20