Hush Basset Valper | x-fails.com

Basset hound - Hunderasen - Informasjon og.

I USA gikk bassethunden fort fra å være en jakthund til å være en familiehund. Bassethunden er nå hovedsakelig en familiehund som følge av at offentligheten er blitt kjent med den ved hjelp av tegneserier, som “Lorang” Fred the Basset, og i reklame, som med Hush Puppies™-skoene. Basset er en fellesbetegnelse på til sammen seks jakthunderaser av støvertypen med opprinnelse i Frankrike på 1800-tallet. Rasene er basset hound, basset artesien normand, basset bleu de gascogne, basset fauve de bretagne, grand basset griffon vendeen og petit basset griffon vendeen. Läs mer om hundrasen basset hound. Här finns också valpar till salu från uppfödare och kennlar inom Svenska Kennelklubben som följer våra strikta regler. Basset hound er oprindelig en jagthund, som selvstændigt i samarbejde med racefæller følger spor efter vildt. Den har stadig et stort behov for at bruge sin fine næse, og den begiver sig gerne ud på jagtudflugter, hvorfra den kan være vanskelig at kalde tilbage.

Om du funderar på att skaffa en basset hound, tänk på att. Den växer fort och vill som valp ofta mer än den orkar. Var försiktig med hård motion och långa promenader i tidig ålder. De kan ha problem med att lämnas ensamma och visar då ljudligt sitt missnöje. Ensamhetsträna tidigt och i korta stunder. Other Names. Cocker Basset; Description. The Hush Basset is not a purebred dog. It is a cross between the Basset Hound and the Cocker Spaniel.The best way to determine the temperament of a mixed breed is to look up all breeds in the cross and know you can get any combination of any of the characteristics found in either breed. Som hos de andre bassetene, kan en interessant lukt få den til å "miste hodet" og stikke av. Derfor anbefales basset-eiere å ha hunden sin i bånd. Basseten er rolig, vennlig, kjærlig og lett å ha med å gjøre. Den er kjent for å være sta, og den går sakte. Den er en god familiehund som går bra med barn. Den går også bra med andre. The Hush Basset is a relatively new designer hybrid breed, the result of mixing the Cocker Spaniel with the Basset Hound. Despite their droopy, sometimes downtrodden look, Hush Bassets are generally happy dogs with a high level of affection and sociability with both people and other dogs, making them great pets for those with bigger families and/or high-traffic lifestyles. Fant ingen raser med kriteriene du har satt. Lojal og viljesterk familiehund Foto: Stepanka Horakova.

Basset Fauve De Bretagne er en pågående og utholdende jakthund, som både sporer og jager opp småvilt. Dette er en typisk basset hund, lang kropp og korte ben. Den tilpasser seg lett forskjellige terreng også de vanskelige. Den elsker å jakte og er et naturtalent når det gjelder kaninjakt. Den var nær utdødd etter den franske revolusjon, men ivrige oppdrettere reddet rasen. Rasene petit basset og grand basset ble i 1950 delt, etter å ha kunnet være fra samme kull til den tid. En langsomtjagende hund som raskt ble meget populær til rådyrjakt. Har evnen til raskt å legge av og vende tilbake dersom det drar langt ut.

Basset Fauve de Bretagne er en fransk rase som har sin opprinnelse fra gamle tiders Bretagne. Fauve kan være en betegnelse på fargen, men betyr også løvemanke. Om man ser en Fauve som har fullt utvokst pels er det faktisk ikke uvanlig at den har antydning til manke. Hush Basset Hush Basset27-1-2020. Hush Basset er en hybrid rasevariant mellom og. Norsk rasebeskrivelse: Riktige hunderase beskrivelser er satt frem på den virkelige rasestandard. Kontakt noen rasekjennere og/eller den norske raseklubben av hush basset. Basset fauve de Bretagne har en relativt vanlig bygning. Halen er kort og hengende. Den har en ganske gjennomsnittlig lengde på snuten. Pelsen på basset fauve de bretagne er halvlang. Mer informasjon om basset fauve de bretagne: Predikert alder for en basset fauve de bretagne er 13 til 15 år. Kullet er fra 4 til 6 valper.

En fransk jakthund fra området Artois and Normandy som er litt lettere i kroppen enn sin artsfrend Basset hound. Basset betyr "korte ben" eller "nær til marken". Den brukes til rådyrjakt, men også til jakt på hare, rev og hjort. Rasen har en utpreget luktesans, og kan lett bli revet med - og stikke av Petit basset valper på vei. by Ulrik Knaack Nielsen · 28. februar 2015. Vi har parret Ronja Rollagsdottir med Zorro Odin som han kaldes i hjemmet og forventer valper ca. 22. april. Valpene vil være leveringsklar med sunnhets-/valpeattest fra veterinær, chippet og. vÅre valper leveres med:microchip, vaksinert,registrert i nkk, fÅtt de ormkurene de skal ha og veterinÆrbesiktiget. du fÅr ogsÅ med noe av det fÔret vi bruker,sÅ de fÅr noe de er vant ulle du vÆre interessert i en valp fra oss, kan det lØnne seg og sette seg pÅ valpelisten pga stor etterspØrsel. Petit basset griffon vendéen har sitt ursprung i den större rasvarianten, grand basset griffon vendéen. Rasen användes som så kallad packhund efter engelskans pack = flock på kaninjakt och avlades fram i Vendée, Frankrike, där det behövdes en hund med grov päls som skyddar mot den täta undervegetation som finns i detta område. 10 fine valper er født å alle er nå reservert om ingen trekker seg. Parring godkjent av avelsråd! Basset Fauve De Bretagne valper kommer for salg. Mor: Råskinnet's A-Vega No31398/14. Vega er jaktet og preget stort sett bare på rådyr og foretrekker det, men har hatt noen fine reveloser og noen hjorteloser. Far: Hasta la vistas Super Mario. Reg: NO 40369/13. Mario er jaktchampion.

Basset hound - find din nye hvalp på købhund.dk.

Selve Basset Hound rasen oppsto i 1892 da en blodhundtispe ved navn Inoculation ble krysset ved kunstig inseminasjon et meget tidelig eksempel på dette med en Basset Artsién Normand av forutnevnte Everett Millais i England. 12 valper ble født ved keisersnitt, men 5 av valpene.

Smertefulle Blødende Hauger
Ardell Soft Touch 152
Fidelity Loan Payoff Address
Dieseloljepumpe
91.30 Fm Radio
Gabor Wigs 2017
Www8 Fmovies Se
Studie Av Hurtiglesing
1 Års Bursdagsgave Til Barn
Klumper På Hodet Og Nakken
Rakhi Special For Brother
Stor Hage Knelestokk
Er Det Noen Nfl-spill På TV I Dag
Keramikk Låve Bad Lysarmaturer
Smartpartz Vance & Hines
Tomt Klærmerke
My Canvas Occ
Spisesteder I Nærheten Av Meg Vegansk
Del Sol Del Skygge Busker
Koselig Hule Katteseng
Honor Holly 6 Plus
Beste Høyrehendte Pitchers
Dax Åpent I Dag
Det Beste Stedet Å Kjøpe TV
Office Depot Scotch Tape
Behandling Av Symptomer På Pre-diabetes
Afro Hair Short
Ring Meg Tilbake Melding
Lever- Og Halssmerter
Ny Design Lehenga 2018
Quickbooks Desktop Credit Card Processing
Fortnite Varebutikk 4. August
Syke Legg Igjen Post Til Ledereksempel
Bestill Sushi-levering
Georgina Sparks Sitater
Car Finance Companies Near Me
Hvilken Temperatur Du Skal Koke Kylling
Hevelse I Foten Etter Bytte Av Kne
Dame Kjoler Online
Be Om Brev For Endring Av Forretningsadresse
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20