Hva Er Forkortelsen For Ordets Forkortelse | x-fails.com

Hvordan forkortes «eventuelt»?

Hva betyr PVA står for i tekst I sum, PVA er et akronym eller forkortelse ord som er definert i enkelt språk. Denne siden illustrerer hvordan PVA brukes i meldings-og chatte fora, i tillegg til sosiale nettverksprogramvare som VK, Instagram, Whatsapp og Snapchat.
Fvt., forkortelse for «før vår tidsregning», i mange sammenhenger brukt i stedet for f.Kr. før Kristus eller Kristi fødsel som en mer religionsnøytral tidsangivelse for samme tidsregning. For år etter begynnelsen av denne tidsregningen brukes tilsvarende evt., «etter vår tidsregning». Hva er den korrekte måten å forkorte eventuelt på? Det er delte meninger om dette på skolen min, og både ev., evt., evnt. og evtl. er i bruk. Særlig er det mange som holder på evt., ser det ut til. Svar. Det er ev. som er den riktige forkortelsen. Det er den korteste varianten, og korthet er som kjent mye av vitsen med forkortelser.

P.t. står for pro tempore, som betyr for tiden. Det virker ikke som det er allment kjent hva forkortelsen står for, så når er det egentlig passende å bruke denne? Svar: Det er en god regel å velge ord som du vet at mottageren forstår og føler seg vel ved, så du får bedømme latinkunnskapene hos dem du skriver til og innrette deg etter. 18.11.2015 · Ser en del skriver forkortelsen mhp, hva betyr denne? Jeg finner det ikke på nettet, og skjønner rett og slett ikke hva det skal bety, men jeg har sett den mange ganger. Såpass mange ganger at det ikke er en skrivefeil. mtp er jo med tanke på, og mht er med hensyn til, men mhp, er. Hva er lov i bagasjen Passasjerrettigheter. Her er en oversikt over de meste brukte forkortelsene i luftfarten, sortert i alfabetisk rekkefølge. Det er IATA som har systemet der tre bokstaver er forkortelsen på navnet til en lufthavn, som OSL for Oslo lufthavn. Hva betyr ONS og andre forkortelser » Samfunn og verden » Språk; Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Nei, det er latin og forkortelse for requiescat in pace: Måtte han hvile i fred. At forbokstavene i forkortelsene blir likt med engelsk rest in peace, er bare en tilfeldighet. 0.

Det florerer jo en del forkortelser i dataverdenen, som ikke alle er så inne på. Så jeg tenkte å lage en liste over de mest vanlige/viktige. ADSL: Asymmetric Digital Subscriber Line. En DSL tilkobling som er assymetrisk. Dvs at det er forskjell på nedlastingshatighet og. I denne tråden ønsker vi å komme med en liten guide til ord, uttrykk og forkortelser som ofte brukes på forumet. For mange meg selv inkludert vil nok forkortelser som LX, EVE, A m.fl. virke som gresk ved første gangs møte og vi håper at man i denne tråden kan finne hjelp til å bedre forstå enkelte at det som ofte benyttes av våre medlemmer.

Forkortelser i luftfarten - Luftfartstilsynet.

Normalt vil Korrekturavdelingens anbefaling være å følge Språkrådets råd, men dette er et unntak. Det viktigste er at mottakerne skjønner hva forkortelsen står for. Hvis du er overberbevist om at alle skjønner hva 'ifb.' står for, bør du bruke denne forkortelsen. Hvis ikke er. Hva står forkortelsen vha for? Hjernen funker ikke mer. » Fellesforum » Anonymforum - Skravle; Logg inn for å følge dette. Følgere 0. Hva står forkortelsen vha for?. Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto! Start en konto. Logg inn. Har du allerede en konto? OBS: Dette er kun et utvalg av forkortelser brukt i Forsvaret. Om du mener noe er feil eller har en forkortelse du mener vi må få med oss, sende en mail til desk@fms. Liste over forkortelser og akronymer. På grunn av lengden, er lista over forkortelser delt opp i enkeltsider etter første bokstav i forkortelsen. Legg merke til at mange forkortelser kan skrives både med små og store bokstaver. Forkortelsene som er tatt med her er i. I de digitaliserte folketellingene ser vi det er brukt en del forkortelser. Disse er nyttige å kjenne til.

SMS-språk kjennetegnes ved utbredt bruk av forkortelser og slang. Dette språket oppsto når mobiltelefon ble vanlig i slutten av 90 tallet. Mye av grunnen til at språket oppsto var at de første mobilene var langsomme å skrive på med sine små tastatur, og i. Det betyr vel heller for tiden, som er noe helt annet enn fortiden. Vanlig forkortelse er vel pt. Mulig det kan bety lengdeenheten fot. Hva er din alder, kjønn og bosted Age/sex/location Ha det bra så lenge bye for now Batman/Vi drar til stranden Bra Tilbake ved tastene back at keyboard Bee back Borte bra, hjemme best Bee back later Grillfest Bye for now Snart tilbake bee right back Forresten by the way Ta med egen øl bring your own beer Se Send Selv om Ses See you.

Innholdet er tilgjengelig under Creative Commons-lisensen Navngivelse-Del på samme vilkår, men ytterligere betingelser kan gjelde. Se bruksvilkårene for detaljer. Personvern. Hensikten med disse ordene og forkortelsene er å kunne kommunisere raskt i en hektisk gaming-verden. Ved å benytte en internasjonal standard, kan alle gamere i verden enkelt chatte med hverandre, uansett hvor de kommer fra og hvilket språk de snakker til vanlig.

GuideOrd, uttrykk og forkortelser.. InsideFlyer NO.

Forkortelser. Forkortelser forekommer ofte innenfor standardisering. Oversikten under viser et utvalg av de vanligste. A1 Amendment / Tillegg A2 osv. dersom det er flere. AC Corrigendum / Rettelse eller rettelsesblad. ANEC European Association for the Coordination of Consumer Representation in Standardization / De europeiske forbrukerorganisasjonenes egen organisasjon, som samordner.

Pukka Gurkemeie-te
Fat Man Bondage
Fjerning Av Kryopen Mol
Triple 9 Imdb
Ny Lambo 4x4
Puma Gv Spesial Hvit Rød
Beste Gjenbrukbare Nettprodusentvesker
Vahrehvah Tandoori Kylling
Lang Blå Og Hvit Stripet Kjole
Beste Treningsprogrammer For Vekttap
Howard Gardner Multiple Intelligences Methods
Nike Air Wildwood
Raynauds Syndrom Lepper
Tannverk Hevelse Under Kjeve
Prepac White Monterey 6 Skuffeskole
Grunnleggende Om Dagshandel
Hva Kan Spam Stå For
Pilipino Action Movie
Vectr Equity Partners
Takk Tagger For Festen Favoriserer
For Alltid Nye Formelle Kjoler 2018
Livssyklus Av En Frosk For Barnehage
Ting Å Gi Mamma Til Jul
Kino 4d Wireframe
Lace Front Wigs Long Island
Bibelvers Om Trøst
Adidas Ultra Boost Herre Khaki
Beste Bakebutikk I Nærheten Av Meg
Hvor Mye Er Verdien Av Huset Mitt?
Field Of Dreams Park Splash Pad
Julian Date 250
Cooper's Hawk Raspberry Wine
Berry Dry Fruit
Duck Cuddly Toy
Fjallraven Kanken Mini 7l Ryggsekk
Badlands National Park Patch
Flørte Shayari 2 Line
Drop And Create Table Sql
Et Godt Kosthold For Ammende Mødre
Chip Foose Legend Wheels
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20