Hvordan Kompilere Med Mingw | x-fails.com

windows - Hvordan kompilere C-program på kommandolinjen ved hjelp av MinGW? Postet av: Camilla Näslund. Jeg har en gang hatt denne typen problemer med å installere MinGW for å fungere i Windows, selv etter at jeg har lagt til riktig systempath i mine miljøvariabler. c - Hvordan kompilere kode med MinGW. Postet av: Camilla Näslund. Problem Jeg installerte bare MinGW og prøvde å kompilere min ufullstendig kode ved hjelp av en flaggfil som har linjen 'gcc-o outputname.exe inputcode.c glut32.lib-lglu32-lopengl32'. Hvordan lage Sockets Med MinGW:. Legg til kildekoden for å legge til funksjonalitet til socket program og kompilere den. Definere hva slags socket du gjør, for eksempel en bekk eller datagram socket og strukturen av samlet datatyper. früher : Hvordan Forbedre Buffer Hastigheter. Jeg prøver å kompilere QJson-biblioteket for mitt Qt-prosjekt og kjøre det på Windows. Jeg har lastet ned zip fra GitHub og følg disse instruksjonene på prosjektets nettsted: Opprett byggemappe; cmake -G 'MinGW Makefiles'. mingw32-make og fikk neste feil: Hvis jeg kommenterer include så sier det locale\_t type er ukjent. Beste referanse Jeg vil starte med å lese README, i den finner du: Kompilere Qt Creator Du trenger Qt 4.6 for å bygge Qt Creator. Vi anbefaler at du bygger Qt Creator ikke i.

Windows - Kompilere OpenCV med CMake og minGW. Postet av: Camilla Näslund. Problem Jeg kan ikke kompilere openCV med Cmake og MinGW på Windows. Jeg forstår absolutt ikke min feil, ta en titt: Ok, jeg kan ikke legge inn noe bilde. Hvordan kommandoen kjøres for symfony2 i Windows 7 c . ¿Hvordan kompilere 64-bits binær med Dev-CMinGW? Jeg har lest at MinGW støtter 64bits som standard, men jeg kan ikke aktivere dette alternativet. Jeg har tryed '-m64', men det sier: 'beklager, ikke implementert: 64-biters modus ikke kompilert i' Jeg jobber med Dev-Cpå Windows-7. Jeg ville bygge webkit for windows. Men på webkit build siden sier de å bruke msvc compiler og jeg vil bruke mingw. Jeg ser at qtWebKit kan bygges med den, men jeg vil ikke ha qt. Kan jeg bare kompilere med mingw i stedet for msvc uten endring, eller jeg må endre noen filer? Takk:.

Andre referanser 1 Prøv å øke stablingsstørrelsen. Ikke spør meg hvordan jeg ikke vet det. Den sviktende samtalen \_\_chkstk\_ms ser ut som intern rutine som kontrollerer om det er nok stakkplass for funksjonen som skal utføres. Hvordan å kompilere et Makefile Kompilering kildekoden filer skjer vanligvis på kommandolinjen, ved å utføre en kompilator kommando, deretter kjøre den resulterende binære filen. Når kompilere store mengder kildefiler, eller kilde-filer som er avhengige av hverandre som en del av et prosjekt, bør programmereren bruke en " makefile ", som automatiserer samlingen prosessen. Hvordan kompilere og installere JSmooth: med JSmooth kan du slå Java-programmer i Windows kjørbare filer. Utviklerne kun distribuere programmet som kildekode, slik at du må kompilere koden før du kan bruke JSmooth.

Asics Onitsuka Damer
Nokia 9 Dpreview
Betydning Av Forpliktelse
Real Madrid-troppen 2019
Elephant Face Tegning
Lag En Sirkel-logo
Spectrum Voicemail Access Number
Estee Lauder Matte Lip Gloss
God Bless America Lead Sheet
Beste Interaktive Leker For 2-åringer
Svart Kanin Med Blå Øyne
Beste Offentlige Høgskoler 2019
Gratis Online Kjøretøysvurdering
Prison Architect Ps4 Store
Stratosphere Hotel And Casino
For Eksempel Brukt I En Mening
Uag Ipad Pro 12.9 Case 3. Generasjon
Metallisk Signatur Jet Set Travel Tote
Dialyse Technician Class Near Me
Youth Curry 5
Dette Er Oss Sesong 2 Strøm Online
Trenger Du En Gmail-konto For Å Bruke Google Sheets
Siste Game Of Premier League 2019
Hvilket Av Følgende Er En Skalar Mengde
Trening Før Du Løper Og Etter Å Ha Løpt
Markelle Fultz Highlights College
Pottery Barn Black Frames
500 Aud Til Thb
Dakine Double Roller Ski Bag
Lissa Rankin The Fear Cure
Julehåndverksmesser Nær Meg I Dag
Icloud Search Iphone
Gourmet Heile 30 Oppskrifter
Tesla Gjeld Til Egenkapital
Mansion Hill Apartments
Kapittel 7 Romertall
09 Bmw 528i
Diskriminering Mot Seksuell Orientering
Andre Tå Lengre Enn Først
Motiverende Sitater Kalligrafi
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20