Iphone Xs Forskjellen Mellom X | x-fails.com

«Det er virkelig deilig å bruke en ny enhet som er optimalisert for hastighet. Tiden det tar å åpne en app, kan utgjøre forskjellen mellom å glemme en idé eller ei. Med iPhone Xs Max kan jeg utføre oppgaver raskere, og kameraet virker mer avansert enn noen gang tidligere. iPhone X, iPhone 8 og iPhone 8 Plus er alle IP67 vann og støvbestandige. Tiden vil vise om Apple har tatt unødvendig risiko ved ikke å ta med Touch-ID på baksiden eller i strømknappen til iPhone X. Men hvor avhengig du er av Touch-ID, vil være en stor faktor i valget mellom iPhone X eller iPhone 8 Plus. Med mye brask og bram, lanserte Apple tidligere i høst hele tre nye mobiltelefoner. De er alle bygget på samme lest som iPhone X – en mobil vi omtalte som «den råeste Apple har laget til nå». Den distinksjonen går nå videre i arv, for etter noen dager med iPhone XS og iPhone XS. Oversikt: Her er forskjellene på de nye iPhone-modellene Apple har lansert iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max, men hvor gode er kameraene, hvor store er de, og hvilke av dem avløser iPhone 8 og iPhone X? Det får du svaret på her.

Du kan velge mellom lilla, gul, grønn, svart, hvit og rød, og mellom 64, 128 eller 256 GB lagringsplass. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max har på sin side en mer matt tekstur på baksideglasset, noe vi synes var både stilig og behagelig. Rammen er her laget av rustfritt og polert stål. Se den enorme forskjellen mellom iPhone X, iPhone 11 Pro og Note 10. Vi har sammenlignet nattbilder tatt med henholdsvis iPhone X, nye iPhone 11 Pro og Samsung Note 10. Apple har gjort store kameraforbedringer i alle de nye iPhone-modellene. Vi dropper de tekniske detaljene, men det du trenger å vite er hva forskjellen mellom de løsningene er. iPhone 11 har altså et hovedkamera med to kameraer, et vidvinkelkamera «vanlig» og et ultravidvinkel. Forgjengeren iPhone Xr hadde bare ett vidvinkel.

Heisann! Jeg skal ha ny telefon. Oppgraderer fra iPhone 7 som jeg nå er drittlei av. Den er alt for stor for den lille hånda mi, og har utrolig dårlig batterilevetid nå som jeg har hatt den i 1,5 år. Jeg bruker telefonen ganske mye, så må ha litt stor skjerm og godt batteri. iPhone XR virker jo. Apple iPhone XR til venstre ved siden av iPhone XS. Skjermrammen er litt tykkere enn på XS. Foto: Når det gjelder lagringsplass kan du velge mellom 64, 128 eller 256 GB i iPhone XR – noe vi synes virker veldig fornuftig. For XS- og XS Max-modellene har Apple vært så spekulative at de har én modell med 64 GB – som ofte blir litt for.

Hvordan velge riktig iPhone Omfattende guide for 2019 10 min read Reading Time: 8 minutes Å velge hvilken iPhone som er best for deg, er ikke en enkel oppgave. For noen år siden var det enkelt å kjøpe en ny iPhone og velge ut fra hvilken lagringskapasitet du trengte. Den smarteste, kraftigste chipen i en smarttelefon og et banebrytende dobbelt kamerasystem. iPhone Xs er alt du elsker med iPhone. Tatt til sitt ytterste. XR, XS, eller XS Max – hva er egentlig forskjellen?Se vår Apple-ekspert forklare. Huawei P30 Pro måler 15,8 x 7,3 x 0,84 cm og veier 192 gram. iPhone 11 Pro har målene 14,4 x 7,1 x 0,81 cm og veier 188 gram. Portrettmodus gir en mer naturlig bokeh-effekt, og Portrait Lighting lar deg velge mellom flere lyseffekter for DSLR-lignende portrettbilder.

19.09.2018 · Moreover, the XR has one big area where it easily outshines the XS Read more - iPhone XS Vs iPhone X: What's The Difference? Battery Life And Charging - Cheaper Lasts Longer. 28.09.2018 · Har det siste året hatt en iPhone X og den er jeg fornøyd med. Men, er en techgeek og har lest meg opp og sett utallige reviews, og basert på dette samt prøving i butikken er jeg sikker på at jeg vil oppgradere til XS, og da går jeg for Max. Forskjellen mellom X og XS er såpass liten at fet ikke er verdt pengene, men om man derimot. I 2017 kom trådløs lading og portrettmodus, i alle fall til iPhone 8 Plus og iPhone X, samt ansiktsgjenkjenning til iPhone X. Årets iPhone Xs er helt og holdent en midtlivsoppgradering av iPhone X. Etter én uke med iPhone Xs er det bare én ting som. Det er i sig selv interessant at se, hvordan iPhone XR adskiller sig fra iPhone XS og XS Max, men dette års lancering er også første gang, hvor både den lille og store model XS og XS. iPhone Xs og iPhone Xs Max fra Apple kommer med Super Retina OLED-skjerm, design med kirurgisk rustfritt stål og herdet glass og lynrask prosessor med A12 Bionic-chip. iPhone Xs og iPhone Xs.

Endelig 4×4 MIMO i iPhone. Det er spesielt under gode forhold at 4×4 MIMO-antennen i iPhone XS leverer, og her er forskjellene mellom den nye og iPhone X størst. Forskjellen er noe lavere når signalet er svakere, men den kraftigere antennen sørger uansett for høyere hastighet.

Matte Lilla Leppestift Nyanser
Kirkens Gjestfrihet Jobbeskrivelse
Melatonin Og Skrumplever
Teleskopisk Fiskestang
Urban Tadka Timer
Treasure And Bond Black Boots
Kurs I Landskapsarkitekt På Nettet
Rainbow Play Structure
Kina Østlige Kinesiske Nettsted
2011 535i Gt
Publix 401k Smart Plan
Lancome 24 Hour Foundation
Otb Racing Forum
Brukte Dodge Hemi Lastebiler Til Salgs
Paul Mitchell Express Ion Glatt
Kortisolnivåer I Addisons Sykdom
Alltrust Moving & Storage
Hawthorn Inn & Suites
Legg Til Gmail-konto I Google Authenticator
Jurassic World Mini Action Dino
Amazon Prime Video Comcast X1
Nyx Puff Lip
Bbc Tv Wimbledon Live Cover
Lytt Til South African Horse Racing Live
Bang Olufsen Beoplay H6
Live Dd Sports Channel Streaming
Celestron Advanced Vx Mount Review
Ny Levende Oversettelsesbibel
Kompleks Kraft S
Marsala-saus Uten Vin
Totalt Band 7,5 Ielts
Super Saiyan Vegeta Pop Gold
Stress Som Påvirker Fruktbarhet
Folk Søker På Omvendt Telefon
Spill For Å Vinne Penger
Den Beste Måten For Kvinner Å Miste Fett
Sitron Kylling Allrecipes
Hampton Bay Belleville Utemøbler
Lette Gull Øreringer
Stoler I Svart Og Hvitt Stue
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20