Jesus Kristus Vår Frelser | x-fails.com

Jesus var ikke en sejrende Messias, men en lidende Messias, og derfor begyndte han også at undervise sine disciple om sin lidelse, død og opstandelse, straks efter, at Peter havde bekendt sin tro på ham som Messias. I det hele taget var Jesu undervisning om sig selv præget af billedet af ham som den lidende Kristus. Kristne tror på Jesus Kristus som sin frelser. Flere av de som kaller seg kristne, kan likevel mangle klarhet i hva Jesu frelsesverk består i. Denne artikkelen er skrevet for å gi hjelp særlig til de som er i en slik situasjon. Bibelen innbyr oss til å tro at Jesus er sann Gud og sant. Mange mennesker vil vedgå at Jesus Kristus var en god mann,. Åp 20:11-15. Det er derfor vi trenger en frelser! Jesus Kristus kom til jorden og døde i vårt sted. Da Jesus døde. 17.09.2013 · Var Messies -- verdens frelser Jesus vokste opp som en helt alminnelig gutt, og hjalp Sin far I tømmerverkstedet. Så, budskapet om Jesus Kristus ER riktig -- og Den Hellige Ånd Virker.

Mormonene tror at Jesus Kristus døde på korset og oppsto for at alle mennesker kunne gjenoppstå og en dag vende tilbake til en kjærlig himmelsk Fader. Som den eneste som noensinne har levd et helt syndfritt liv, var Frelseren et fullkomment offer, et lam uten lyte. Jesus er vårt håp. Jesus ble reist opp fra de døde. Bibelen lanserer dette som et bevis på at Gud er sterkere enn døden. Slik kan vi se på Jesus som vårt håp. Gud har lovet å reise den som tror opp til evig liv, Jesus er beviset på at han kan gjøre nettopp det. 1 Kor 15,19-23 og 1 Tim 1,1 Jesus er vår bror. Jesus og Paulus Det er spesielt evangeliene som forteller om Jesus. Men vi kan også lese om ham i brevene i Det nye testamentet, spesielt i de brevene som Paulus har skrevet. Der står det ikke så mye om hvordan Jesus levde, men mer om hvordan de første kristne tolket det at Jesus var Guds sønn og at han sto opp fra de døde. 1Paulus, etter Guds vilje Kristi Jesu apostel, hilser de hellige i Efesos•, de troende i Kristus Jesus. 2 Nåde være med dere og fred fra Gud, vår Far, og Herren Jesus Kristus! Alt i Kristus 3 Velsignet er Gud, vår Herre Jesu Kristi Far, han som i Kristus har velsignet oss. Derfor trenger vi disse formaningene. Derfor trenger vi å holde vakt ved våre hjerters dører, og ha vår lyst i å leve ham nær og høre hans røst. Han så min elendighet. Nå går vi julen i møte, en tid for å tenke etter hvorfor Jesus kom. Tenk på den kjærlighet som lå bak! Han er frelseren min! Han har kjærlighet til meg.

De offergavene som ble båret frem for Herren, skulle være uten lyte. De var skyggebilder på Kristus, noe som tydelig viser at Jesus selv var fri for skavanker. Han var «et lam uten feil og lyte».1 Hans kroppsbygning var ikke skjemmet av noen feil, og han var sterk og sunn. Gjennom hele livet levde han i samsvar med naturens lover. Ja. Mens Jesus var på jorden, oppfylte han en lang rekke profetier om «Messias, Lederen», som skulle bli «verdens frelser». Daniel 9:25; 1. Johannes 4:14 Og selv etter sin død fortsatte Jesus å oppfylle messianske profetier.

Warner Family Practice Legs
Billig Maling Etter Diamanter
Gis Developer CV
Kan Du Donere Plasma Hvis Du Har Kreft
City Of God City Of Man
Når Kan Jeg Gi Babyen Min Fisk
Jongbloed Wheels Miata
Online Gratis Cv-maker Med Foto
Dusjgel Er Til
Republikanske Presidentkandidat I Valget Av 1860
Hvor Mange Kalorier Brenner Du Med Å Gå 2.3 Mil
140 Minutter Til Timer
Hva Er I En Cyste På Huden
Michelle Fransk Fotball
Slik Fjerner Du Bildet Fra Gmail
Levi's Sta Perst Amazon
Western Hatter Til Salgs I Nærheten Av Meg
Liste Over Tom Clancy Jack Ryan Books I Orden
Chicco Child Carrier Ryggsekk
Dark Grey Vanity Unit
Hurtigbillett 5 Km / T Over
Chanda Kannada Filmsanger
Sciatic Nervesmerter I Hender
Sivil Advokat Med Gratis Konsultasjon
Twin Size Memory Foam Madrass In A Box
Chicco Keyfit 30 Cortina
Miracle Gro Rooting Powder
Kyc Operations Manager
Ganghastighetsmålere Per Sekund
Long Winter Riding Coat
Todaytix School Of Rock
Gratis Mennesker Levis 501
En 10 Basketball Tournament Bracket
Y Hurt Min Hæl
Idéer For Grafisk Design
Tv9 Live Gujarati Tv
Best Western Plus Bryce Canyon Hotell
2018 Lør Test Svar
Én Hovedmaksimal Maksimal Lånebeløp
Lou Gray Sweatshirt
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20