Nye Kia Ev | x-fails.com

Det var under elektronikkmessen i Las Vegas i dag tidlig at Kia tok teppet av sin nye elbil. De siste par årene har elektriske Kia Soul blitt så populær i Norge at fabrikken ikke har klart å levere nok biler. Planen for Niro EV er at den skal sette hjulene på norske veier i november, men allerede nå kan du reservere bil hos en forhandler. Ute etter en SUV, perfekt familiebil, elektrisk, småbil eller noe annet? Kias modelloversikt hjelper deg finne bilen du ser etter. Kia hadde på forhånd varslet en ny elbilutgave av Soul under bilmessen i Los Angeles, og onsdag kveld norsk tid ble den for første gang vist frem. Og det blir en skikkelig oppdatering av den populære elbilen, som i den nye generasjonen får mer enn dobbelt så stort batteri, og mye mer sprut. Batteriet øker fra 30 til 64 kilowattimer.

Nye Kia e-Soul vil vises frem på bilmessen i Genève 5. mars. Dagen før kan du reservere bilen din her i Norge. De første bilene vil dukke opp i en Kia-butikk nær deg «i løpet av april», som det heter i pressemeldingen. Nye Kia e-Soul vil kun bli lansert som elektrisk bil for det europeiske markedet. Salg av Soul EV starter i første halvdel i 2019; Kia viste 28. november en helt ny generasjon av e-Soul på Los Angeles Auto Show. e-Soul beholder sitt sterke DNA og spesielle design fra Soul EV, og kommer med et batteri på hele 64 kWh, som vil gi en betydelig lengre rekkevidde enn dagens modell. Ladesystemet blir CCS Combined Charging System. Ny e-Soul lanseres i Norge i løpet av første halvår, i praksis betyr det nærmere sommeren. – Vi vet ikke mer om bilen enn det Kia så langt har gått ut med, sier Kia Norges kommunikasjonsansvarlige Mette Simonsen Sauge. Pris ikke klar Siden prisen heller ikke er klar, har importøren ikke landet på hvordan køen av kunder skal organiseres. Etter den siste prisjusteringen konkurrerer Kia Soul direkte mot Nissan Leaf både på pris og ytelse. Begge kan også leveres på dagen, og fortsatt regner Kias importdirektør, Irene Solstad, med å selge 2500 nye Soul i år. Det vil si at Kia tolker begrepet «ny» annerledes enn nesten alle andre billeverandører i Norge.

Hvis du allerede har reservert en Kia kan du bruke samme brukerkonto. LOGG INN. Glemt passord? om e-Soul OFTE STILTE SPØRSMÅL Nyhetsbrev Vilkar og betingelser. Vi har nå stengt reservasjonslisten til e-Soul, bilen kan bestilles i butikk på vanlig måte. Les mer om e-Soul. Prøvekjør. Kia har imidlertid beholdt bilens karakteristiske form. Kia Soul i ny utgave. Foto: Kia. Nye Soul kommer til å være i salg i Norge fra andre kvartal, altså en gang i sommer. Noen pris er foreløpig ikke offentliggjort. Dagens Soul koster fra 235.000 kroner. Som med Kia e-Niro, har Kia. Nye Kia e-Soul får bedre rekkevidde og sterkere motor samtidig som den blir større og mer velutstyrt. TV2. Deres litt Postmann Pat-aktige Soul EV her vært på markedet i mange år allerede. Kia har altså økt batterikapasiteten med 11 prosent. Nettoytelsen er økt fra 27 til 30 kWh av en bruttokapasitet på 31,8 kWh. Oppgraderingen har ført til en begrenset vektoppgang, fra 277 til 290 kilo. I sammenligningstesten leverte Soul et gjennomsnittsforbruk på 1,3 kWh/mil.

Legge En Blokk Oppkjørsel
Amc Pacer Club
Dry Rub Air Fryer Chicken Wings
Fifa Poeng Tabell 2018
Amazon Kundesupport Nummer USA
Black Tie And Evening Dress Code
475 Kg Kg
Andrelton Simmons News
Chef's Choice Diamond Hone Sharpener 300
Sunn Butikk Kjøpte Snacks For Vekttap
Dame Skinn Støvler Lav Hæl
Kobolt Projektor Hodelykt
Doordash Og Grubhub
Pottery Barn Shark Canopy
Legend Of Fuyao 42
Hr Due Diligence In Fusion And Acquisitions
Stilig Barnerom
Laura Ashley Kjoler 1990-tallet
Great America Haunted House
Tongue Words Quotes
Dhs Hurricane 3 National
Viibryd Og Alkohol
Ebay Ny Brukerkampanjekode
Hvor Mange Lysår I En Parsec
Bl T8 F10w
Mercedes Suv 2020
Tavle Maling Til Salgs
Ansiktsmaske Med Vitamin C-tabletter
Nehru Jakke På Blå Kurta
Monero Wallet Online
Den Beste Måten Å Forberede Seg På Upsc Hjemme
Brooks Cascadia Vanntett
The Best Buttermilk Pie
Det Motsatte Av Håp
Sterkeste Otc Cold Medicine
Happy Teachers Day Post
5 Års Konstant Modenhet
Dette Er Studien Av Alle Aspekter Av Økonomien
Justice Theory Business Ethics
Rød Flekk På Baksiden Av Babyens Nakke
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20