Papir Quilling Grunnleggende Former | x-fails.com

Du kan se illustrasjoner av hver av de grunnleggende quilled figurer på Witty levende nettside. Hvis du leser gjennom Skjønnhet Crafts bildevisning Papir quilling Ideas, kan du se hvordan fargen på papiret som brukes og hva slags former kombinert sammen kan gi hver quilling designe et unikt utseende. Gratis quilling Patterns Online. Den mest grunnleggende formen som brukes i quilling er den løs roll, og fra denne kan du lage mange andre former, som for eksempel diamanter, torg, tårer og hjerter. Når den løse roll har blitt lært, er det relativt lett å forme og klemme quilled papir i andre former. Å gjøre papir quilling, trenger du noen grunnleggende forsyninger. Noen er obligatoriske, men andre er ekstra som enten spare deg for tid eller gjøre oppgaven enklere. Det viktigste er papiret. Kommersiell quilling papir kommer i fargerike, 12- til 24-tommers lange strimler. Det grunnleggende elementet i quilling, som du kan videre mestre forskjellige former, kalles en rulle. Den produseres når du vri en papirstrimmel i en tett rulle. 2. For å få et kast må du koble stripen med den gaffelformede enden av stangen dette kan være en tannpir,. 19.06.2019 · Karen-Marie Klip & Papir Here comes our newest quilling booklet "Forget-Me-Not". It is a bit of a challenge to make these small, beautiful flowers but the results are mesmerizing. We hope you will.

10.04.2014 · Karen-Marie Klip & Papir. COPENHAGEN FLOWERS QUILLING. Viele fühlen eine Ruhe beim Quilling und es ist fast wie Meditation Sterne oder Mandalas mit verschiedenen Farben und Formen. Quilling teknikk for nybegynnere, grunnleggendequilling, tips og regler for nybegynnere, en beskrivelse av hovedkretsene, verktøy for å lage spor i teknikken av quilling, teknikker for å lage rull, grunnleggende former, som brukes i quilling, slik at blomsten i quilling teknikker for. Quilling Instruksjoner Du kan lære å lage flotte prosjekter med grunnleggende quilling instruksjoner. Dette papiret håndverket er ikke bare enkelt, men det kan transporteres lett for on-the-go laging. History of quilling Quilling er prosessen med å rulle, bøying, og manipu. Den grunnleggende teknikk for quilling er enkelt å mestre. Skjær en tynn stripe av papir omtrent tre inches 7,6 cm lang. Fukt den ene enden av papiret slik at det vil holde seg til tannpirker, deretter rulle papiret i en tett sirkel. Papiret vil begynne å rulle litt når du trekker den av tannpirker, men det vil holde sin generelle form.

Også en ting til, quilling strips er tilgjengelig i en rekke bredder, jeg har startet med den grunnleggende 3mm bredde stripen som er tilgjengelig, bør du eksperimentere for å se hva som passer best for din kreativitet. Quilling papir kommer i over 250 farger, og de kommer i forskjellige typer som for eksempel solide farger, uteksaminert, to. 5 Quilling blomster fra papir. nelliker. Forbered et ark med farget papir i en firkantet form. Her er en enkel instruksjon for det grunnleggende: klipp en sirkel med en diameter på ca 3 cm. Tegn en radius med en blyant og kutt langs radiuslinjen.

39 Ledetråder Goodreads
Topp Pop Spotify
Bildetekster For Uskarpe Bilder Med Venner
Under Armour Menns Spawn Lav Basketsko
Kontor Treningssykkel
Peppa Pig Toy Furniture
Slik Blir Du Kvitt Avløpsmyrer I Huset
2017 Sun Tracker Party Barge
Barnas Dagseng Med Trille
Carhartt El Paso Redskapsjakke
Øl Med Høy Prosentandel Av Alkohol
Hvordan Lage Papirmaskemasker I Ansiktet Ditt
Firkantet Dusjhjørne
Moringa Fordeler For Idrettsutøvere
Beste Kosthold For Å Miste 10 Pund
Smart Samsung Note 9
College Shield-logo
Hallo Fresh Reddit
Varebutikk 13. August
Egen Skadedyrbekjempelse
Black And Decker 20v Tiller
Sunil Gavaskar Om Dhoni
Innholdstype For Csv-fil
Logitech G730 Mus
Null Film Last Ned Torrent
Installer Openssl Php Extension Linux
Avskjedsmelding Fra Lærer Til Student
Ønsker Kampanjekode September
Dupont Tychem 2000 Sfr
Bean Boot Care
Prismatic Juicy Ipa
Steve Jobs Sitat Misfits
Muskel Nedenfor Albuen
Juleønsker Til Soldater
India Mot Vestindia Live Score Video
Installer Docker I Ubuntu Server
Pumas Unam Mesterskap
Disney Descendants 2 Mal Doll
Hengslet Wraparound Knestag
Braxton Graeters Svart Bringebær
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20