Sammenlign Iphone 8s Plus Og Iphone Xr | x-fails.com

Xr har det største batteriet av noen iPhone unntaket er Xs Max med 3174 mAh, i kombinasjon med en lavere oppløst skjerm. Det betyr at denne er smart for dere som har batteri-angst. Apple mener at Xr har «opptil 1,5 timer lengre batteritid enn iPhone 8 Plus», mens Xs har «opptil 30 minutter lengre batteritid enn iPhone X. Etter litt ventetid, har Apple nå endelig kommet med den nye budsjettelefonen iPhone XR, som ble lansert samtidig med de nye XS-telefonene. Og etter å ha testet telefonen i noen dager, er vi. Læs også: Apple iPhone X - supermobilen til det næste årti Det er nemlig ikke kun på designfronten, at iPhone X og iPhone 8/8 Plus er forskellige. Der er også nogle væsentlige forskelle at finde i motorrummet på de tre iPhones, som du altså alle kan se i den store tabel nedenfor. iPhone 8 og iPhone 8 Plus blir tilgjengelig i stellargrå, sølv og en helt ny gull-finish, i modeller på 64 GB og 256 GB. Disse kan bestilles fra fredag 15. september, med tilgjengelighet fra og med fredag 22. september. iPhone X vil være tilgjengelig i sølv og stellargrå med en kapasitet på 64 GB og 256 GB. Lad dig forføre af iPhone XR med all-screen design. Den nye Liquid Retina er branchens mest avancerede LCD-skærm, og denne Apple iPhone har TrueDepth-kamera, Face ID, og A12 Bionic-chippen, der er den mest intelligente i en smartphone. Køb din iPhone XR u.

iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max iPhone 11 iPhone Xs og iPhone Xs Max iPhone XR iPhone X iPhone 8 og iPhone 8 Plus iPhone 7 og iPhone 7 Plus iPhone 6 og iPhone 6 Plus Ny iPhone? Sammenlign iPhone-modeller. iPad. iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro samt iPhone 11 Pro Max. Køb iPhone 11. Køb iPhone 11 Pro eller 11 Pro Max. Læser du dette på. Det er i sig selv interessant at se, hvordan iPhone XR adskiller sig fra iPhone XS og XS Max, men dette års lancering er også første gang, hvor både den lille og store model XS og XS Max. f.eks. iPhone 8 Plus i forhold til iPhone 8, men altså ikke i år. Læs også: Apple iPhone XS og iPhone XS Max er.

TEST: iPhone XS Den nye iPhone-toppmodellen er en råtass – men det svir i lommeboka. Vi har testet iPhone XS – og også sjekket om det finnes noen mer fornuftige alternativer for deg som liker følelsen av å få mye for pengene. Apple iPhone 8s Plus vs Apple iPhone XR vs Samsung Galaxy S9 comparison on basis of price, specifications, features, performance, display & camera, storage & battery, reviews & ratings and much more with full phone specifications at Gadgets Now. En ny telefon er en stor investering, og derfor er det viktig å finne helt riktig modell. Innen high-end-mobiler er de tre største produsentene Apple, Samsung og Huawei. På denne siden sammenligner vi de nyeste modellene fra de tre produsentene – Huawei P30 Pro, Samsung Galaxy Note 10 Plus og iPhone. Apple iPhone 8 har en skjerm på 4,7 tommer, bakside av glass og støtter trådløs lading. Telefonen kommer også med en rask prosessor og fingeravtrykksleser og er et godt alternativ til de dyrere og nyere iPhone-ene. Apple iPhone 8 kommer med 256 GB lagring. Se også iPhone 8 Plus og iPhone X samt iPhone XS / XS Max og iPhone XR.

Into The Forest Netflix
North Face Velvet Jacket
Dish Tv Hopper Joey
Bassengkule 4
Kohinoor Diamond Original
Eksempel På Globalisering Av Økonomi
Pinterest Lotus Tattoo
Lag Gratis Online Undersøkelse
Hvordan Tegne En Ulv Trinnvis Enkelt
Air Pippen Retro
3 Tommers Clipper Guard Wahl
Funko Pop Animatronics
Cathay Pacific Haneda
Moderne Basseng Spisebord
Advan Gt Brz
Patagonia Bivy Jakke For Kvinner
Optavia Chocolate Chip Cookie
Se Total Dhamaal Movie Full Hd Free
Gamle Navy Mesh Shorts
Tsw Stowe Wheels
Wish Upon Film
Paradise Takeaway Near Me
Spade S80 Anker Til Salgs
1996 Mobile Home For Sale
Sun Ring James Avery
Spisestue Tilbud
Amerigas Near Me
Frokost Essentials Smoothie
Nuclear Pharmacy Tech-lønn
Honda Crv 2019 Mot 2018
Herre Lette Jakker
Interstate 8 Map
Stort Ornament I Sølvtrær
Bibelvers Om Arbeid Med Andre
Verizon Fios Kundeservice E-post
Cricket Verdensmesterskap 2019 Øvingskamper
Gå Til Min Spillmusikk
Se Ncaa Football Online Reddit
Lunsjideer For Arbeid
Haru Stol Seng
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20