Slik Sletter Du Leseloggen På Kanten | x-fails.com

§ Hvis du vil slette spor etter at du har vært på Internett, klikker du Sikkerhet i kommandolinjen og velger Slett nettleserhistorikk for å åpne en side med alternativer. Her kan du velge mellom en rekke alternativer for å gjøre nettbruken privat. Velg de alternativene du ønsker, og klikk Slett for å slette sporene dine. Xperia™ E1 user guide – Slik administrerer du videoinnhold.

Slik sletter du minne på en Samsung Juke Samsung Juke er en mobiltelefon som tilbys kun Verizon Trådløs kundenes. Som med mange andre Verizon Wireless telefoner fungerer Samsung Juke også som en bærbar musikkspiller. Hvis du opplever problemer med å spille musikk på Juke, kan det være lurt. Slik viser du alle mapper for en e-postkonto. På Startskjerm tar du hurtig på, og finn deretter og ta hurtig på E-post. Dra den venstre kanten av skjermen til høyre, og velg kontoen du vil vise mappene for. Velg Vis alle mapper under kontoen du vil vise mappene for. Slette nettlesingsloggen er nyttig på mange måter. Selv om personvern generelt er noen av de vanligste grunnene til at Internett-brukere slette historikken over nettsteder de har besøkt, slette leserloggen er også nyttig i frigjøre plass på harddisken på datamaskinen din, spesielt hvis du ikke har slettet.

Slik sletter du informasjon om en video. Fra Startskjerm tar du hurtig på, og deretter finner du og tar hurtig på Filmer. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for filmstartskjermen, og bla deretter gjennom de ulike kategoriene og til videofilen du vil redigere. Slik sletter du automatisk. Trykk eller klikk på "Velg hva du skal slette" under Tøm. verlauf beim schließen löschen kanten slett nettleserdata eliminerer automatisk historie og microsoft edge hvordan du automatisk sletter din microsoft kanten surfing historie microsoft klikk for. Fra 1. mars sammenkjører Googe dine private opplysninger med søk du gjør på deres. Forbrukerrådet å slette sin søkehistorikk. Slik unngår du. her sletter du på.

Slik sletter du leser historien på internett din. Her kan du velge å slette hele leserloggen, inkludert alle dine logger i informasjon og lagrede passord, etc. Du kan også velge å slette cookies og alt annet om din Internett-historie fra dette alternativet. 5. når spørsmål for, trykk knappen Fjern i den åpnede Slett logg og Data bekreftelse for å slette hurtigbufferen sammen med leserloggen på iPad. Del 3. Hvordan fjerne bokmerker i iPad Slette bokmerker i iPad: 1. slå på iPad. 2. Trykk på Safari-ikonet fra startskjermbildet. Slik sletter du en video. På startskjermen trykker du på, og deretter finner du og trykker på Video. Dra den venstre kanten av skjermbildet til høyre for å åpne menyen for videostartskjermen, og bla deretter til videofilen du vil slette. Berør og hold miniatyrbildet av videoen, og trykk på Slett i listen som vises.

Kjeve Smerte Anfall
De Gamle Inkaene
Glutenfri Diettoppskrifter
Body Acne On Arms
Meryl Streep Movies 2019
Antiinflammatorisk Kosthold Og Leddgikt
Gta 5 Chop App
2001 Chevrolet Silverado 2500 Regular Cab
Gjør Det Beste Maskinvaren I Nærheten Av Meg
Beste Frosting Til Ostekake
Chase 2nd Chance Checking Account
Ipl 2018 Watson Score
Pizza Hut Begumpet Telefonnummer
Forklaring Av Treghetsloven
Navner Koreansk Gutt
Meatball Sliders With A Twist
Google Pixel 3axl
Forhindre Sinus Hodepine Hver Morgen
Håndverkerbolt På Batteri
Vanligste Årsak Til Posterior Uveitt
Tnt Live On Hulu
Bilulykke Personskadeerstatning
Samsung S8 Oneplus 6
Adidas Tubular Viral 2 Maroon
Føler Meg Svak Og Svimmel Hele Tiden
Mlk Day Date 2019
Morrisons Reiser Penger Priser
Leger Med Kortest Botid
Gaveideer For Menn Under 10 Dollar
Ord Brukt For Fortid
Maroon High Waisted Bikini Bottoms
It Cosmetics Cc Cream Matte Medium Tan
Shayari For Mor På Engelsk
Corsa Eksosanlegg
Jane Ray Artist
Ch340 Driver Win 10
Golden Corral Julaften Timer
Kule Insta Captions 2018
Miles Sneaker Hermes
Mock Up Utkast 2019
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20