Ulike Deler Av En Hodepine | x-fails.com

Jeg er en kvinne på 27 år som i en ukes tid nå har vært plaget med en "ny" type hodepine. Smertene kommer og går, og er sentrert til høyre side av hodet, litt bak midten av hodet. Smerten er vanskelig å beskrive, men det som bekymret meg er at jeg kan få kraftig sting eller stikk med smerte. Hodepinen pulserer/dunker og sitter som oftest bare på ene siden av hodet. Man blir vár for lyd og lys og aktivitet og føler seg best om en får ligge på et mørkt og stille rom og sove det av seg. En fjerdedel av alle migrene har forvarsler i form av sikksakk-mønstret lysglimt aura før selve hodepinen setter inn. Spenningshodepine er en vanlig form for hodepine og vanligvis ganske mild. Som oftest er det knyttet til stress, sinne og overbelastning. Informasjonen påer levert av ulike organisasjoner i helsesektoren og er laget for å gi deg generell kunnskap.

Hva forårsaker smerte i ulike deler av hodet. Hodet kan oppstå på grunn av alkoholforbruk, med langvarig bruk av en rekke medisiner. Men hodepine kan være en uavhengig sykdom. Diagnose diagnose. Den internasjonale klassifiseringen av sykdommer gjør det mulig å diagnostisere hodepine som en uavhengig diagnose i følgende tilfeller. Hva forårsaker smerte i ulike deler av hodet. Temporal smerte er en konsekvens av søvnmangel, hopp i blodtrykk, overgangsalder, forgiftning av kroppen. 2. Morgen hodepine. Hvis du har hodepine om morgenen, sørg for å se lege. Årsaker til vandrende hodepine kan gjemme seg i ulike sykdommer: Sirkulasjonssystemets patologi.

Hodepine kommer i mange forskjellige former og smertene oppstår gjerne i ulike deler av hodet. Det kan stråle, banke og presse. Det som skiller migrene fra hodepine forårsaket av dehydrering eller stress, er først og fremst at smertene er intense og pulserende. Hodepine kan defineres på mange ulike måter, og det finnes trolig mer enn 400 ulike former for hodepine, fordelt på 14 hovedtyper. Derfor har noen av verdens ledende spesialister på hodepine gått sammen om å lage en egen standard for hodepinelidelser. Som sådan er altså hodepinepasienter er heterogen gruppe. Spennings- eller stresshodepine kan forekomme i situasjoner med langvarig psykisk stress eller ensidig bruk av muskulatur i nakke og skuldre. Den kan vare fra cirka en halv time og opptil mange dager. Som regel vil denne type hodepine bli mer intens utover dagen. Spenningshodepine starter vanligvis som en episodisk hodepine.

På bakgrunn av den slående anfallsregulariteten trodde man tidlig at denne delen av hjernen var ansvarlig for å generere klasehodepine. I 1970- og 80-årene ble det gjort en rekke studier der avvikende nivåer av hypofysehormoner i klasehodepineperioder ble påvist, noe som ga støtte til en hypotalamisk årsaksforklaring. Risikoen for å omkomme på grunn av hodepine er heldigvis svært liten, og i så fall er det fordi den er et symptom for noe annet, som for eksempel diabetes, forteller Kasch. Men hodepine i seg selv kan altså ikke ta livet av noen. Riktig behandling. Behandling av hodepine kan være vanskelig, og i noen tilfeller kan man ikke fjerne den helt.

Hodepine knyttet til bruk eller avsluttet bruk av ulike substanser tilhører gruppen med sekundære hodepiner ICHD gruppe 8 og inkluderer tre undergrupper, hver med flere former. Dette er hodepiner som også er kjent som bakrus og medikamentoverforbrukshodepine, en type sekundær hodepine forårsaket av abstinenser, som følge av medikamentoverforbruk.

Bestemme Alder Av Universet
Bokhvete Baby Cereal
Stoffvesker
Medisinske Regninger Inntektsskatt
499 Dollar I Rands
Ferrari Trenger Restaurering Til Salgs
Marvel DVD-sett
All Inclusive Leaving Tomorrow
Oppskrifter Med Trukket Svinekjøtt
Tidligste Tegn På Jernmangelanemi
Vba Listbox Valgt
Cricket Pakistan Vs Nz Live
Kronenbourg Blanc Ølbutikk
Chateau Marmont Rompriser
G Suite For Windows
Tommy Hilfiger Høyt For Ham
Happy Birthday Bestie Cake Images
Century Credit Union
Baby Spa Neck Float
Risiko Of Lasik Eye Surgery 2018
24 Dreneringsrør
Elin Hilderbrand The Good Fight
Organisasjonsenhet For Digital Id
Anmeldelse Av Satyamev Jayate And Gold
Beste Gratis Jobbsøkingsnettsteder
Gucci Hvit Stoffveske
5kt Moissanite Ring
Hvordan Streamer Du På Twitch Mobile
A Valentine Edgar Allan Poe
68 Roadrunner 383
Skinnjakke Til Kurvet Figur
Mother Tongue Bill Bryson Read Online
Puber Med Utsikt Over Themsen
Ford Sync 3 Mobile Apps List
Fru Marvel 4
Livsendrende Kunst Av Å Rydde Opp
Jordan 1993 Sko
Faux Fur Swing Coat
Nissan Patrol GPS-enhet
Homegoods Shop Amazon
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20