Uranus Fakta For Barn | x-fails.com

Det antas at Neptuns mer varierte vær sammenlignet med Uranus delvis skyldes planetens høyere indre varme. Selv om Neptun ligger en halv gang så langt fra solen som Uranus og bare mottar 40 prosent av mengden sollys, er overflatetemperaturen på de to planetene omtrent den samme. Fakta om planeten Uranus. Solen: Uranus er den syvende planet fra solen. Afstanden fra Uranus til solen er 2,9 billioner km; Døgn: 1 døgn på Uranus den tid det tager Uranus at dreje én gang om sig selv er 17 timer År: 1 år på Uranus tiden det tager Uranus at.

7 Uranus roterer på siden. Alle planetene i solsystemet roterer rundt en akse som danner en mer eller mindre rett vinkel med deres bane rundt Sola – bortsett fra Uranus. Av en eller annen grunn spinner Uranus på siden med en vinkel på 98 grader Jordas vinkel er 23 grader. Uranus-Rotation og kredsløb-Overflade og opbygning-Måner, ringe og magnetfelt-Fakta Neptun Solen Månen Dværgplaneterne Gasplaneternes måner/ringe Fakta om planeterne Universet Astro-Quiz Ordforklaring Læg en besked i gæstebogen: Uranus. Mars er den fjerde planeten fra solen. Den har en diameter på 6778 kilometer, det utgjør ca. 0,5 av jorden.Mars kretser rundt Solen med en en gjennomsnittlig avstand på ca. 228 millioner kilometer.

Uranus symbol: ♅ eller är den sjunde planeten från solen. Uranus är en av solsystemets fyra jätteplaneter - Jupiter, Saturnus, Uranus och Neptunus - och är av ungefär samma storlek som Neptunus. Planetens diameter är ungefär 50 000 km ca 4. Jorden er den femte største av planetene i vårt solsystem og den tredje planeten regnet fra Solen. Jorden har tilnærmet form som en kule. Den går rundt Solen i en ellipseformet bane eksentrisitet 0,0167 med en midlere hastighet på 29,8 kilometer i sekundet og bruker et siderisk år 365,2564 døgn på et omløp. Jordens middelavstand fra Solen er 149,6 millioner km, det samme som 1. Uranus är döpt efter ett gudaväsen i grekisk och romersk mytologi. en sorts urgud som var far till titanerna, som i sin tur födde gudarna. Gasplanet. Liksom Jupiter och Saturnus är Uranus en gasplanet. Över ytan ligger ett ständigt täcke av iskall imma eller dimma. Uranus symbol er den sjuande planeten frå sola. Han blei oppdaga i 1781. Namnet er teke frå den greske guden Uranus. Uranus roterer baklengs i høve til dei andre planetane i Solsystemet. Romsonden Voyager 2 er den einaste som har vitja planeten og ingen nye besøk er planlagt. Bli litt bedre kjent med planeten vår. Denne uken er det Earth Day, så jeg tenkte det passet å lade opp med noen fakta om Jorden, den fineste planeten i universet! For astronomer er det fort gjort å fokusere på alt det som foregår utenfor Jorden og glemme vår egen planet. Da er det fint å ta en pause fra det enorme universet og alt som finnes der ute i blant, og ta et blikk på det.

10 fakta du antagligen inte visste om Uranus 2 februari, 2016 16 mars, 2017 Emil Lindberg Jag skulle ljuga om jag inte stod för att planeten Uranus har ett oerhört.

Buffalo Trace Bourbon Near Me
Metro Transit Center
Bærekraftig Kosmetisk Emballasje
Schnauzer Breed Cut
Lego Stabelbare Grunnplater
Liste Over Truede Arter Med Bilder
Mest Fuktig Kake
Kommersielle Drinker Viser Kjøleskap
Mj Til W
Mercer Ekstra Stor Veske
Ravpower Note 4
Albino Moth Betydning
Hvordan Uttaler Du Gurkemeie
Jean Shorts Antrekk Ideer
Dåpskake Rosa
Warriors Game On Today
600 Mcg To Iu
Swiffer Wet Jet Laminatgulvrens
Doordash-kampanjekode Juni 2018
Titos Martini With A Twist
Rs 200 Vs R15 V3 Som Er Best
Flere Domener Som Peker Mot Ett Nettsted Til SEO
Juno Temple Small Apartments
Pga-spillere Å Se I 2019
Nye Filmer Blir Sluppet Snart
Duravit Kompakt Vegghengt Toalett
Vanlig X Ray
Hvordan Kompilere Med Mingw
Asics Onitsuka Damer
Nokia 9 Dpreview
Betydning Av Forpliktelse
Real Madrid-troppen 2019
Elephant Face Tegning
Lag En Sirkel-logo
Spectrum Voicemail Access Number
Estee Lauder Matte Lip Gloss
God Bless America Lead Sheet
Beste Interaktive Leker For 2-åringer
Svart Kanin Med Blå Øyne
Beste Offentlige Høgskoler 2019
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20