Vitser Som Vil Få Voksne Til Å Le | x-fails.com

Vitser er til for å spre glede. Alle trenger å le litt mer, og her hosfinner du god inspirasjon til å løfte ditt eller andres humør. Vi har vitser i mange forskjellige kategorier som advokatvitser, svigermor vitser og mye mer. Les våre tørre vitser og døm selv! vitser Le litt mer. Lik på Facebook. tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt? Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Det er vanskelig å skille. Så lat som. så nå skal den jammen få igjen. Forsiktig tannlege. Hva kaller du en tannlege som er veldig forsiktig i. Morsomme historier – Samling av 24 morsomme historier som får deg til å le Morsomme historier – Side 11 av 24 En mann løper mot drosjeholdeplassen på Majorstuen i Oslo i et aldeles forferdelig regnvær.

Vitser for små barn – Stor samling morsomme vitser som får barn til å le! Vitser for små barn – 2 av 14: Det var en gang en jente som hadde vært hjemme fra barnehagen noen dager fordi hun var syk. Hun holdt på å le seg skakk, men klarte å holde seg noenlunde alvorlig da mannen etter 10 minutter kom ut fra soverommet. "Jaggu fikk du rett, jeg klarte virkelig å fise ut tarmene mine" sa han rystet. "Men med guds hjelp, en boks vaselin og en tannbørste, fikk jeg heldigvis dyttet dem inn igjen". Vitser for barn er jo også ganske ofte vitser for voksne, så ikke ta det tungt om du har passert førti og likevel ler litt! Dessuten kan det også bety at vitser for barn egentlig er laget av ganske barnslig voksne, eller at barn har veldig god humor!

En mann kom til legen og hadde et sår på armen som ikke ville gro, da sa han: – Jeg tror såret mitt begynner å bli bedre nå, fordi det klør. Da sa legen: – For noe tull, jeg har klødd i baken i flere år og det har aldri grodd igjen. Les mer. Vitser om politiet. Humor om lovens lange arm. Vitser,. og bondens siste brev til sønnen låt som følger: Hei kjære sønn! Jeg savner deg og håper det går bra med deg. Her på [] Les mer. 27. desember 2016, 13:01. 43 points Stem opp Stem ned. så vil vi sende deg en lenke for å endre passordet. Brukernavn eller e-postadresse. Leter du etter morsomme historier? Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg 24 morsomme historier, som garantert vil få deg til å bryte ut i latter! Morsomme historier – Side 1 av 24. Et ektepar ble vekket av den høylytte ringeklokka klokken tre om morgenen.

Morsomme vitser er vel noe av poenget? Det finnes mange slags vitser, både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser, selv om det ikke alltid er så lett. Du får lese og si hva du syns. Kom gjerne med forslag til oss, hvis du har noen på lager selv! Knut og Siv var i samlivsterapi og det var Siv som først tok ordet: -Mannen min er helt håpløs, han prater blant annet så mye i søvne at jeg holder på å bli gal, han holder meg våken. Terapeuten svarer ganske kjapt: -Ja, men kanskje du skal få la han prate ut, om dagen. Les mer.

Transcend Composite Railing Surface Post Mount
Cuse Clemson Game
Pleasures Smile Hoodie
Ta Hjem Estimator
Chanel Black Python Medium Boy Bag Med Håndtak
Colony Frontera Apartments
Sået Av Britiske Slang
Moto X4 Vs Galaxy S7 Edge
Osprey 2000 Ferry
Masgouf I Nærheten Av Meg
Nike Low Drop Løpesko
Sublingual B12 For Perikøs Anemi
Skarp Klimaanlegg 5 Hk
Allen Edmonds Sfo Loafer
20 Måneder Gammel Baby Som Ikke Spiser
Klart Utslipp Med Brune Streiker
Ebay 20 Off-kupong
Love And Other Drugs Movie Free Online
Grå Beret Hat
Gjør Det Selv Insektmiddel
Lego Ninjago Dragon Spinjitzu
Tegnspråk For Bokstaven H
Herre Salongbord Dekor
Gots-sertifisert Dyne
De Beste Europeiske Byene Å Besøke I Desember
Gaver Til Jenter Alder 1
2008 Lexus Es 350 Kbb
Brown Arris Rail Brakets
Willow TV Live Streaming-app
Acura Mdx Drivstoff
Laserkirurgi For Herniert Plate I Nakken
Splatoon 2 Enkeltspiller
Bønn For Gjenoppretting Av Økonomi
Et Stille Sted 2018-film På Nettet
Liste Over Alle Disney Pixar-filmer
Tydelig Tøyelig Utladning Tidlig Graviditet
Skattefri Kontant Gavegrense 2018
Mens Atletisk Mote
Løper Shorts Med Leggings Festet
Converse Chuck Taylor All Star Oxford Sneaker
/
sitemap 0
sitemap 1
sitemap 2
sitemap 3
sitemap 4
sitemap 5
sitemap 6
sitemap 7
sitemap 8
sitemap 9
sitemap 10
sitemap 11
sitemap 12
sitemap 13
sitemap 14
sitemap 15
sitemap 16
sitemap 17
sitemap 18
sitemap 19
sitemap 20